Általános információk

Már régóta szeretett volna elindítani egy jól jövedelmező üzleti vállalkozást? Nem tudta/ja mibe és hogyan kezdjen bele? Esetleg rég dédelgetett álma egy társközvetítő iroda üzemeltetése? Nos, most itt a lehetőség!

Felépítettünk egy minden tekintetben kidolgozott rendszert, melyhez Önnek csak csatlakoznia kell. A kezébe adjuk a megoldást az üzemeltetéshez. Egy automatizált és előre elkészített rendszerrel, marketing és reprezentációs anyagokkal, marketingtervvel, folyamatos együttműködéssel, képzésekkel stb. segítjük munkáját.

Mi az Ön feladata? Hogyan tehet szert a piacon egyedülálló 60%-os pénzvisszatérítésre és hogyan lehet a vezetője egy havi 3-10 milliós nyereséget termelő vállalkozásnak?  Hamarosan minden kérdésére választ kaphat, de fontosnak tarjuk, hogy előtte legalább nagy vonalakban ismerje meg rendszerünk alapkoncepcióit.

A LoveStoriesTM nem csupán egy társkereső funkciókkal ellátott weboldal. Most egy olyan kapcsolatteremtő, kapcsolat-közvetítő nemzetközi hálózatrendszerről beszélünk, ahol az emberek többségével fizikális kapcsolat is kialakul és olyan egyedülálló megoldásokkal, játékokkal, eseményekkel, rendezvényekkel, szakértők bevonásával segítjük a szinglik társra találását és a kapcsolatok megtartását, amelyeknek nagy részét a LoveStories vezette be és sehol máshol nem lelhetőek fel. Rendszerünk elindítását mintegy 13 évnyi kutató munka, 25 évnyi társközvetítői tapasztalat és problémamegoldási lehetőségek kidolgozása előzte meg. Számos szingli társkeresési panaszára építve dolgoztunk ki megoldásokat a párra találás számottevő buktatójának kiküszöbölésére.

Tehát a lánc fő alappilléreit:

- Az egyedülálló nemzetközi internetes rendszer
- A fizikális nemzetközi irodahálózat
- Az egyedülálló szolgáltatások és online lehetőségek, megoldások
- Az egyedi, személyre szabott (akár MENTORI), ügyfélkiszolgálás
- Elismert szakértői és tanácsadói stáb
- Exkluzív rendezvények
Egy már bizonyított Know-how-ra épülő, megbízható FRANHISE vállalkozási struktúra  képezik

A LoveStoriesTM elsőként Magyarországon kívánja megnyitni kapuit, idővel pedig valamennyi földrész csatlakozását is igyekszik lehetővé tenni. A kapcsolatteremtésben ne jelenthessenek akadályt az országhatárok és földrészek sem. A szükséges magyarországi taglétszám elérését követően becsatlakoztatjuk a rendszerbe a többi földrészt is, így a magyar, angol, német mellett kínai nyelven is elérhetővé válik a rendszer, szabad kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítva, a világ szinte minden pontját összekötve. Így a LoveStoriesTM idővel egy világméretű, többnyelvű, országhatárokat nem ismerő, globális kapcsolatteremtő, társközvetítő rendszert képez majd területi irodákkal, mentorokkal, minősített, valós tagokkal.

A LoveStoriesTM egy FRANCHISE rendszerre épülő, messzemenően megbízható, egyedülálló rendszer, ahol a minősített tagok adatainak valóságát garantáljuk, feltöltött fényképek kapcsán fotógaranciát vállalunk. A randik létrejöttét számos megoldással biztosítjuk elkerülve, hogy a valódi társkeresőket minél kevesebb csalódás és atrocitás érhesse. 

Miért éppen franchise?  (Nem összetévesztendő az MLM-mel!) Vegyünk egy példát! Amikor Ön meglátogatja egy gyorsétteremlánc egy egységét, vagy egy neves sportmárka egy üzletét, biztos lehet benne, hogy az ország/világ minden pontján - a Franchise rendszernek köszönhetően -, ugyanazt a minőséget kapja. Ez a LoveStoriesTM esetében is így van! Fontosnak tartjuk partnereink számára minden irodánkban ugyanazt a rendszert, kiszolgálást, illetve környezetet biztosítani.

„Mint minden szerződéses kapcsolatnak, a franchise-nak is vannak előnyei, mint ahogy árnyoldalai is. Előbbiek sorában többek között a viszonylag csekély kockázatot, a kiterjedt ügyfélkapcsolatokat, míg az utóbbiak között a gyakran előforduló hírnév-, és minőségrontás esélyét, az átvevők részéről pedig a felállított korlátokat említhetjük meg.

Az előnyökből kiindulva azt látjuk, hogy amíg az új vállalkozások 70-90 százaléka 5 éven belül tönkremegy, addig a franchise-rendszerben működőknél ez az arány mindössze 7-8 százalék. Az eltérés oka, hogy a franchise esetében a tulajdonosoknak nem kell keresztülmenniük azon a tanulási folyamaton, amit induló kisvállalkozásként nem spórolhatnak meg, hanem már bizonyítottan sikeres céget indítanak el.

Amennyiben például az ingatlanforgalmazási tevékenységet nézzük, akkor látható, hogy a kisebb ingatlanközvetítő vállalkozások - főleg Nyugat-Európában - kevésbé életképesek, míg a nagy ingatlanközvetítő-hálózatok, illetve a hozzájuk csatlakozott tagok egyre nagyobb részesedést szereznek a közvetítői piacon. Ez a tendencia már elérte Magyarországot is.

A franchise-hálózatok tagjai élvezhetik egy nagy hálózat erejét, határozottabban léphetnek fel a piacon, hiszen nagy cég áll mögöttük. Egy franchise-rendszerben induló vállalkozás felkészülten vághat neki tevékenységének, mert készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, a működési szisztémát, a know-how-t, a hírnevet és olyan komoly marketing-, valamint PR-tevékenységet, amit egyedül sokkal nehezebb lenne kivitelezni…”

(Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára)

Célunk, hogy Magyarországon mintegy 29 társközvetítő iroda üzemeltetésére találjunk csatlakozó franchise átvevő partnereket az alábbi településekről, vonzáskörzetükből:Abony, Baja, Balassagyarmat, Balmazújváros, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Budapest, Cegléd, Csongrád, Dabas, Debrecen, Dombóvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Fót, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hódmezővásárhely, Kalocsa, Kaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kisvárda, Komárom, Mátészalka, Mezőkövesd, Mezőtúr, Miskolc, Mohács, Monor, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pécel, Pécs, Pomáz, Salgótarján, Sátoraljaújhely, Sopron, Szarvas, Százhalombatta, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Tapolca, Tatabánya, Tiszaújváros, Vác, Veresegyház, Veszprém, Zalaegerszeg

Díjak

A LoveStoriesTM rendszeréhez való FRANCHISE csatlakozási díjról és egyéb részletekről kizárólag személyes találkozó keretén belül adunk részletes felvilágosítást. A személyes találkozóra egy online adatlap kitöltésével jelentkezhet, melyet itt-, vagy a fejlécben a FRANCHISE csatlakozás/Csatlakozási kérelem menüpontra kattintva érhet el.

Kapcsolódó tartalmak