Életelixír - Randi titkok, -leckék spirituális úton

Gyakorlati és oktató kézikönyv az ismerkedéshez, párkapcsolathoz és a sikeres élethez lépésről-lépésre.

Szigorúan – szingli – férfiaknak írta Z. M. Yohhanan. - Ezzel a könyvvel a birtokában Ön is hamarosan a randizás, a nők és az élet igazi szakértőjévé válik. Yohhanan olyan soha nem ismert titkokat tár fel a nőkről és az életről, amely tudás elengedhetetlen szinte minden ember, és különösen a férfiak számára. Egy női olvasó a kötet elolvasását követően így nyilatkozott:

„- Egyszerűen hihetetlen, hogy ez az ember mennyit tud a nőkről, és az, hogy mindezt ilyen nyíltan ki is teregeti, megdöbbentő! Nem hittem a szememnek, amikor olvastam a kötetet, hogy létezik olyan könyv, amelyben mindez le van írva. Szinte mezítelenre vetkőzteti a nőt, és ezzel még a legszerencsétlenebb férfinak is olyan tudást ad a kezébe, amivel tényleg bármelyik nőnél sikere lesz. Eszméletlen!”

Juhász Dominik: „- Eddig már sok írás megfordult a kezemben, és a neten is olvastam néhányat, ami a csajozásról és annak sikere érdekében mindenféle trükkökről szólt, de ez..., ez teljesen más. Olyan tudásanyagot kaptam, aminek köszönhetően nem manipulációval, trükkel és becsapással szerezhetem meg szinte bármelyik csajt, hanem egyenes úton, a tudás hatalmával. Az életemhez pedig olyan adalékot kaptam tőle, hogy úgy érzem, valóban jobb és sikeresebb ember lettem. Ajánlom mindenkinek bizalommal!”

Keresztury Dávid: „- Lenyűgözött ez az írás. Azt tudni kell rólam, hogy gyűlölök olvasni, és életemben nem is olvastam el több könyvet, mint a kötelezőket. Ezt viszont nem tudtam letenni. Minden sora egyre kíváncsibbá tett, és egyszerűen csak olvastam és olvastam és olvastam. Ez a könyv minden pénzt megér. Magamnál kell hordanom, hogy ha történik velem valami, felnyithassam a megfelelő résznél, mert szinte minden életszituációra megtalálom benne a megoldást. Köszönöm!”

Ha szeretné megtanulni, hogyan hódíthatja meg az áhított nőt, vagy hogyan válhat egészséges úton anyagilag is függetlenné, miként lehet sikeres az élet egyéb területein, min múlik a siker, abban tudok segíteni. A nevem Z. M. Yohhanan, mintegy tizenhárom éve foglalkozom párkapcsolatok elemzésével, a társra találás, az ezt követő élet befolyásoló elemei és a pozitív életút kialakítása módszereinek kutatásával, működésével, az élet működésével. Az emberi tettek hatásaival, visszahatásaival, ok-okozat összefüggéseinek kutatásával. Mondhatni, a siker (a jó élet, az „egészséges” haszon) receptjének, és a recept összetevőinek kutatása, feltérképezése és megismerése volt az, amely tizenhárom év alatt realizálódott bennem és vált kiforrott megoldássá. A példák és a könyvben szintén helyet kapó oktatóanyagok tükrözik e jó pár évnyi tapasztalati tudásomat, és nem csak nagy vonalakban beszélek a lényegről, hanem teljes mértékben feltárom azt.

Ez a kötet az Ön életében is gyökeres változást hozhat, és mellékhatásként nem kevés pozitív változással is jár. A kiadvány már e-book-ban (elektronikus könyv) megvásárolható néhány kattintással, de hamarosan nyomtatott formában is elérhetővé válik Életelixír címmel, amely a kutatási eredményeket foglalja össze és mutatja be gyakorlati (MŰKÖDŐ) példákon keresztül. (Az élet működése, önmegismerés, a nők működése, ismerkedés a gyakorlatban, randi-tippek, anyagi krízishelyzetek feloldása, elkerülése, betegségek szellemi befolyásoló tényezői és azok elkerülése, egyéb megoldások az élet számos területére.)

Ezt az utat bejárni, és a kapcsolódó tapasztalatokat megszerezni olyan időbefektetéssel jár, amelyet Ön most valószínűleg nem tudna rászánni, ha pedig megtenné, épp a megvalósításra szolgáló tartalmas éveit használná fel a tapasztalatszerzés érdekében, kicsúszva ezzel a megvalósítás időszakából. Emellett vélhetően az említett tizenhárom évnyi munka több százezres költségét sem szeretné feláldozni a cél elérése érdekében.

Nem beszélve azon emberek élettapasztalatairól, akik történeteikkel, azok elemzési engedélyével és egyéb módon is hozzájárultak a reális megoldásokhoz. Így megkockáztatom, hogy akár még egy emberöltő is kevés lenne, ha valaki a saját életének tapasztalatai alapján szeretné megismerni a valóságot, és próbálna rájönni a megoldásra.

Ezért ebben a kötetben sorba vettem a rendelkezésre álló történeteket, azokat kielemeztem, és a megoldást is az olvasó szeme elé tárom élő példákon levezetve, kimerítő, a valóságnak megfelelő magyarázatokkal.

Bebizonyítom, hogy egy előnytelen külsejű, pocakos, esetleg kopaszodó férfinak is lehet gyönyörű nője, aki még élete párjává is válhat.

Sorra veszem az élet működését, és azt, hogy mi befolyásolja a sikeres életet, az anyagi javak megjelenését, a krízishelyzeteket, betegségeket.

Az első 28 oldalt MOST INGYENESEN kaphatja meg tőlem! Nincs más dolga, mint hogy az alábbi linkre kattintva megadja nevét, e-mail címét, és azonnal küldjük is önnek (e-mailben) az ingyenes bevezető oldalakat.

Ne várjon a nyomtatott példány megjelenéséig! Rendelje meg elektronikus formában a teljes könyvet, hogy minél hamarabb birtokába kerülhessen az információknak, és már számítógépén olvashassa azt még a megjelenés előtt!

A könyv ára: 12.150.- Ft

Azt mondja drága? Igen, az... Drágán kell adnom, hogy megvegye!Kapcsolódó tartalmak