Felépítjük Önt!

Nem csak Nőknek!

Előtte/utána… Ugye ismerős…

Nos, mi ezt egy „kicsit” továbbgondoltuk. Számos TV-műsor és egyéb show létezik, ahol megváltoztatják, átformálják valamilyen szempontok alapján az embereket, node mi a cél?

Ha valaki úgymond átváltozott, az átváltozás meddig tart? Mit ért el vele? Meg tudja azt tartani?

Egyáltalán az a megváltozott „én” a valós énje lesz az embernek, vagy csak egy felvett álarc, mellyel színészkednie kell? Megéri? Meddig lehet színészkedni? Biztos, hogy ezt így kell csinálni? Pillanatnyi célt ugyan el lehet érni, de munkatársainkkal meggyőződésünk, hogy ez hosszú távon nem lehet sem célra vezető, sem megtartható.


Szakértőinkkel a LoveStories egy egyedülálló megoldást dolgozott ki ezen szolgáltatást igénylő ügyfelei számára.

Nem véletlen választottuk a „Felépítjük Önt” szlogent az „Átváltoztatjuk Önt”- helyett.

Egy irreleváns, magához az adott emberhez illeszkedő ugyan, de nem magát az ember egyéniségét valósan tükröző úgynevezett „ÉN-image” ideig-óráig nagyon jól tud működni. Lesznek olyan rétegből barátai, akiket eddig el sem érhetett. Megbámulják az utcán. Irigykedő tekintetek sokasága záporozik rá, mikor végigsétál egy plázában, vagy egy rendezvényen, illetve a nyílt utcán.

Mi történt?

Felépült egy hamis Én-kép, amely sokáig nem tartható meg.

Miért?

Mert általában az átváltoztatók csak egyetlen szempontot vesznek figyelembe (Mi a maximum, ami kihozható adott emberből a show mester saját ideái szerint, amivel lehet tarolni?) De hol marad maga az ember, akit átalakít?

A LoveStories éppen ezért nem átalakít, hanem felépít! Ez nem azt jelenti, hogy nem a legjobbat szeretnénk kihozni valakiből, sőt, annál többet. Többet azzal, hogy azt a felépített ént-t maradandóan meg is tudhassa tartani. Valóban több és jobb legyen általa, mindamellett tükrözze saját magát az embert és az egyéniségét. Történjen ugyanakkor egy változás is, mely kapcsán más képet fest a kívülállók számára is, mint eddig, de mégis ez a másság önmaga lesz egy olyan én-profilban amely az övé, csupán eddig ezt külső segítség nélkül nem tudta kialakítani egyedül.

Az is merőben fontos szempont, hogy az adott ember életvitelét ne nehezítse el az én-kép megtartása. Ne vegyen el plusz időt a mindennapjaiból. Emiatt ne késsen el a munkahelyéről, ne kelljen lemondania spotokról és ne szenvedjenek hiányt gyermekei, családja (ha vannak). Ne okozzon jelenlegi életviteléhez képest túl nagy anyagi megterhelést sem ezen kép megtartása.

Az ember nem bújhat ki a saját bőréből ezzel megerőszakolva önmagát és eddigi életvitelét. Nem feltétlen csak lemondások árán lehet elérni a kívánt saját „én-imázst”. Itt a cél nem az átváltozás, hanem a felépülés. Önmaga énjének a megtalálása és megtartása.

Szakembereink ezért minden tőlük telhetőt megtesznek és valóban felépítik önt! Sőt! Önt építik fel, nem pedig egy nagyvilági nézetek szerinti ideált.

Úgy gondoljuk, nem az az igazi kihívás és feladat, ha valakire divatos ruhákat adunk, kisminkeljük, hajat vágunk neki egy sablonos világnézeti divat szerint, amely által létrehozunk egy önmaga én-jéből teljesen kifordult másik embert, ami egy megtarthatatlan image, plusz ráadásul egy hazugság.

Természetesen sminkelünk és fodrászkodunk mi is. Sőt még ruhákat is választunk önnek, de egészen más szempontok alapján és teljesen máshonnan is kezdjük, de nézzük csak sorjában:

Megismerés

Mielőtt fejvesztve rohannánk a fodrászhoz és a ruhaboltba igyekezvén kialakítani az éppen aktuális trendet - amelyet megjegyzem soha sem fogunk -, elengedhetetlen magának az embernek és az életvitelének a megismerése, feltérképezése. Ki lehet ő? Milyen belül? Milyen az egyénisége, a lelkülete, mivel tölti napjait? Milyen a baráti társasága? Hol és kikkel érzi jól magát? Mit képvisel, milyenek a világnézetei, a meglátása az életről, hiszen a feladatunk nem egyszerű. Magát az adott embert kell visszaadnunk külsejében is. Fontos az a forgatókönyv is, hogy naponta mit csinál. Az életvitele mit enged meg, és hogyan tudjuk felépíteni úgy, hogy azt a felépített én-t ne befolyásolja az életvitel és fordítva.

Felismerés

A megismerést követően fel kell ismernünk azt, hogy mi valósítható meg, és mi nem, illetve hogyan érhető el a sokkal annak a valós én-képnek a kialakítása, mely által az ember nagyságrendekkel jobban érzi magát. Sokkal közelebb áll önmagához mindamellett, hogy a környezetében is elismerő pozitív hatást vált ki úgy, hogy valóban azonnal érzékelhető lesz az „új én” az ismerősök és a család részéről is, ami tulajdonképpen nem is új-, hanem a valós-, csupán eddig ez nem volt látható.

Felépítés

Mindamellett, hogy munkatársunk öltözködési tanácsokat ad Önnek, divattervezőnk segít kiválasztania öltözetét úgy, hogy elmegy Önnel vásárolni.

Természetesen megtehetnénk azt is, hogy tervezünk és elkészítünk Önnek egy ruhakollekciót, de fontos a megtarthatóság, tehát hogy folyamatosan tudjon saját stílusában vásárolni, és ez mind megfizethető is legyen.

Ha az ön helyzete lehetővé teszi, természetesen lehetőség van csak az Ön igénye szerint folyamatos ruhák tervezésére és elkészítésére is, de ez igen költséges lehet. Így első sorban javasoljuk, hogy találjunk egy az Ön számára is megfizethető divatmárkát, vagy többet, és megtanítsuk arra, hogy mi illik az ön valós egyéniségéhez, ami napi szinten is megvásárolható lehet és nem terheli meg jobban pénztárcáját, mint azt eddig megszokhatta.

Annak tekintetében is segítünk Önnek, hogy milyen eseményre miben és hogyan menjen el. Esetleg egy randin, egy színházban, egy szórakozóhelyen, egy kiállításon hogyan viselkedjen, mit mondjon, és mit ne.

Fodrászunk elkészíti Önnek azt a frizurát és figyelembe veszi mindamellett, hogy illeszkedjen egyéniségéhez, életviteléhez, de napi szinten is karban tartható legyen az ön lehetőségeihez és idejéhez mérten.

Sztájlisztunk tanácsait követően elkészül Önnek több smink, melynek felrakására meg is tanítjuk az alkalomhoz, öltözékhez és napszakhoz illeszkedően.

Férfiak számára is ugyanolyan fontos a valós én megtalálása és a megjelenés is, így férfi érdeklődőink számára is ugyanúgy elérhető ez a szolgáltatás.

Tehát a mi munkánk által is létrejön jelentős vizuális változás, csak mivel magát az embert adjuk vissza, így őt nem átváltoztatjuk önmaga énjéből kifordítva, hanem felépítjük önmaga és a környezete előtt. Pontosan úgy, mint a konferanszié az est díszvendégét.

A felépítés folyamatát kisfilmek és fotók segítségével is dokumentáljuk, amelyeket át is adunk megrendelőnk számára.

A szolgáltatás árait a díjtáblázatunkban találhatja meg, melyet a fejlécben a [Díjszabás] menüpont alatt-, vagy az alábbi linkre kattintva talál meg:

A szolgáltatást Irodáinkban-, vagy regisztrációt követően rendelheti meg.
Bármilyen kérdése merül fel, várjuk levelét az info[kukac]lovestories.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak