Fotó-, portfólió készítés

Jó távoli felvétel ugyan, de egy szép alakú szőke hölgy vonalai derengenek. Gondolja a gyanútlan társkereső, ír neki pár soros levelet, amely átcsap sűrű levélváltásokba. Meg is van az összhang. Pont úgy gondolkodik, ahogyan én... De jó! Megtaláltam végre az igazit. A nagy Ő-t, akire már oly régóta várok. Eljött a nagy pillanat. Végre találkozunk. …és BUMM!!! Egy világ omlott össze bennem. Előttem áll a szőke „démon”, de… nagyon nem erre számítottam. Hóri-horgas orr. Ripacsos és pattanásos arc. Az első fogai hiányoztak és csak úgy barnállottak a fogmaradványok a szájában. Rettenetes volt. Letaglózott a látvány. Mindezek tetejére még tájszólással is beszélt és az anorexia tünetei is felfedezhetőek voltak. Csont és bőr volt a lány, beesett arccal, hulló hajjal, ami beletapadt a kardigánjába. Ismerős a történet? Ön is élt már át hasonlót? Nem kívánom senkinek.

Fotók… Óriási jelentősége van a profilon elhelyezett fotóknak. Találkozhatunk tükör előtt készült mobilos képekkel, vagy csak az arc látványára szorítkozik a kamera, ami tetszetős ugyan (az adatlapon mellé 50 kg testsúllyal feltüntetve), de a valóság egészen brutális testtömeget mutat. Gyakoriak a távoli képek is, vagy az olyan pozíciók, amelyek semmit nem mutatnak meg a tulajdonosából. Órákig sorolhatnánk a negatívumokat a feltöltött fotók kapcsán.

A rossz fotó nem csupán a vágyakozó, keresgélő számára káros, és okoz nagy csalódást a randi alkalmával - ha egyáltalán eljut odáig az ismerkedni vágyó pár -, de a fotó gazdájának is, amely kapcsán hosszú távon semmiképp nem érheti el célját, ha az adott kép nem a valóságot tükrözi és félrevezető. Óriási harag, bosszú és ellenérzés kerekedhet az átvert félben, amelynek akár gyorsan híre is megy.

Olyan képpel is találkoztunk már, amely kapcsán eszembe nem jutott volna írni az illetőnek, holott mikor a való életben is megismertem, egy igazi csoda volt. A rossz kép le is ronthatja a valóságot.

Érdemes tehát a valóságot tükröző portré képeket, illetve jól látható, közeli teljes alakos fotókat feltenni a profil oldalra. Érdemes olyan életképeket is készíteni, amely a mindennapjait örökíti meg az alanynak. Amelyek tükrözik az életvitelét és beszédesek. Megmutatják környezetét, lakását, használati tárgyait a háttérben…

Mivel jól látható, hogy szükség van minőségi képekre, amelyek előnyösen ugyan, de nem valótlant rögzítve tudják feltüntetni a társkeresőket, profi fotósaink műteremben és külső helyszíneken is vállalják minőségi anyagok elkészítését, legyen az portré, vagy akár teljes portfolió. KépGalériánkban megtekinthet számos képsorozatot, melyeket tagjainkról készítettünk.


A bemutatkozó kisfilmek szintén sokkal pozitívabb hatást érnek el, ha azok nem otthon, egy webkamerával készülnek gyenge megvilágítással, ahol az alany is alig kivehető, hanem profi operatőrrel és felszereléssel.

Mikor bemutatja valaki mindennapjait egy kisfilm, megy vele a kamera ha sportol valamit. Követi a munkahelyére, elmegy vele az edzőterembe stb. Ez lehet egy szakemberek által összevágott zenei aláfestéssel elkészített HD minőségű film is. Melynek láttán valóban tátva marad a szája annak, aki megnézi. Hiszen ez a cél. Láttatni a valós én-t, minőségi formában. Mert mi is a cél? A társra találás.

Társra, akár egy életre. Tehát nem kevés a tét, hiszen nem mindegy kivel éli le az ember az életét és milyen társra akad.

A LoveStories munkatársai azon dolgoznak, hogy Ön is sikeres lehessen és gyorsan megtalálja élete párját, melyhez elengedhetetlen a jó bemutatkozás. Érdemes tehát beruházni egy reális összeget profi fotók-, és egy jó minőségű kisfilm elkészítésébe.

Az általunk elkészített fotókon elhelyezünk egy FotóGarancia ikont, mellyel szavatosságot vállalunk azért, hogy a kép megfelel a valóságnak és valóban adott társkereső ügyfelünkről készült.

Regisztrációját követően megrendelheti tőlünk profi fotóinak-, bemutatkozó kisfilmjének elkészítését.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, várjuk megkeresését az info[kukac]lovestories.hu e-mail címen.