Funkciók ismertetése

Nálunk nincsenek korlátok! Minden (alábbi) funkciót teljes joggal használhat internetes felületünkön, függetlenül a regisztráció típusától, külön díj megfizetése NÉLKÜL, – a megváltott tagság időtartamáig (Ami lehet: ¼ év, ½ év, ¾ év, 1 év) Az alapdíj megfizetése természetesen szükséges, melyről bővebb információkat díjszabási táblázatainkban talál. Kérjük, tanulmányozza át funkcióink listáját! (A funkció nem összekeverendő a szolgáltatásokkal!)

Saját adatlap + profilkép feltöltése

Már a regisztráció alkalmával elindul adatlapjának készítési funkciója. A regisztráció pár lépésében egyszerű kattintásokkal pillanatok alatt kiválaszthatja a gyorsmenüs, legördülő rendszerből az önre jellemző adatokat/információkat, valamint feltöltheti profilképét is.

Adatlap és profilkép módosítása

Minden, a regisztráció alkalmával feltöltött adatot a regisztráció befejezését és aktiválását követően a rendszerbe belépve bármikor szabadon módosíthat, szerkeszthet, valamint profilképét is lecserélheti.

Kiegészítő adatok megadása, másoké megtekintése

Hogy teljes képet kaphasson önről partnere további adatokat, információkat vihet fel a rendszerbe. Ezek megadása nem kötelező ugyan, de erősen ajánlott, mert minél több adatot ad meg, annál pontosabban keres Önnek rendszerünk partnert a felek adatainak automatikus összehasonlításával. A többi tag is ezen információk alapján dönti el, hogy szeretne-e Önnel kapcsolatba lépni.

Kulcs a szívéhez adatfeltöltés /másoké megtekintése

Egy kis leírást szerkeszthet arról, hogy Önt mivel lehet levenni a lábáról, majd kiválaszthatja, hogy ezt a bejegyzést kik tekinthetik meg. (Bármely látogató, aki az oldalra érkezik / Minden regisztrált tag / Csak minősített reg. tag / Csak engedélykéréssel, ha valaki egyénileg engedélyt kér a megtekintéséhez és Ön azt engedélyezi számára, miután Ön megnézte az engedélykérő adatlapját)

Extra és intim információk, adatok megadása, másoké megtekintése

Itt olyan adatokat adhat meg, amelyek megadása ugyan nem kötelező, és intim szférát is érint, ezért nem biztos, hogy mindenki szívesen megadja ezeket, viszont ha belegondol, ezek igen is fontosak lehetnek egy párkapcsolatban. Ezen érzékeny információk védelme érdekében Ön kiválaszthatja, hogy azokat kik tekinthetik meg. (Bármely látogató, aki az oldalra érkezik / Minden regisztrált tag / Csak minősített reg. tag /+ inkognito /Csak engedélykéréssel, ha valaki egyénileg engedélyt kér a megtekintéséhez és Ön azt engedélyezi számára, miután Ön megnézte az engedélykérő adatlapját)

Elvárásaim beállítása, másoké megtekintése

Beállíthatja a partnerére vonatkozó alap, kiegészítő és Extra/intim adatokat. Egyrészt a rendszer ez alapján válogat ki egyezőségeket, hogy ki lehet az Ön számára a legmegfelelőbb, összevetve a másik fél által megadott elvárásokkal, illetve az adatlap alap és kiegészítő információival. Illetve ezeket láthatják a felhasználók, hiszen fontos lehet egy embernek, hogy melyek a vele szemben támasztott követelmények. Írjon-e Önnek. Ő lehet-e az, akit Ön keres. Fontos kitölteni, bár nem kötelező.

Adatok titkosítási lehetősége

A megosztott adatokban számos kötelezően megadandó adat tekintetében (melyek nyilvántartásunkhoz, és az adminisztrációhoz szükségesek, de nem közvetlen adatok), Ön kiválaszthatja bizonyos adatoknál, hogy megjelenhetnek az adatlapján, vagy sem.

Extra Beállítások (kik láthatják)

Ön beállíthatja, hogy kik láthatják az adatlapját. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito)

Extra Beállítások (automata értesítők)

Illetve beállíthatja, hogy miről kapjon e-mailes értesítést. Pl: randifelkérések, üzenetek, hangüzenetek stb…

Ahogy más lát funkció

Megtekintheti elkészült adatlapját úgy, ahogyan mások látják azt!

Mások adatlapjainak teljes megtekintése

A rendszer nem tiltja a teljes, tehát a bővített és extra/intim információk megtekintését adott felhasználónál, kivéve, ha maga a felhasználó másképp nem rendelkezett az adatok kitöltésekor. Egyéb esetben a teljes adatlap szabadon megtekinthető.

LSH-küldés

Saját LSH egyenlegéből (LoveStories Heart) küldhet egy másik felhasználónak, illetve akár a teljes LSH egyenlegét is átküldheti. Továbbá, ha ön részt vesz partnerprogramunkban, pénzkifizetés helyett kérheti a kifizetendő összeg LSH-ra történő átváltását, amit az ön által megnevezett felhasználói profil (akár saját profilja is lehet) virtuális pénztárcájában írunk jóvá.

Médiaanyagok kezelése

Saját fényképalbum létrehozása, kategóriákba rendezése, képek feltöltése, másoké megtekintése Feltöltheti fényképeit rendszerünkbe, amelyeket kategóriákba rendezhet. A kategóriáknak címet adhat, magyarázó leírást fűzhet a kategória nevéhez, kiválaszthat egy-egy indexképet kategóriánként. Maximum 60 db kép tölthető fel!

Fényképek titkosítási lehetősége

Ön beállíthatja, hogy kik láthatják fényképeit kategória szinten és fotó szinten is. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito)

Felnőtt tartalmú fotók megjelölése

Ön köteles megjelölni, ha intim, vagy szexuális tartalmú képet tölt fel. Ennek elmulasztása a rendszerből való kizárással járhat! Ezen képekre kikerül egy 18-as karika, és rákattintva csak az tekintheti meg, aki visszaigazolja, hogy elmúlt már 18 éves.

Saját hangos bemutatkozó feltöltése /titkosítási lehetősége

Ha önnek van egy mikrofonja akár közvetlenül is rögzítheti hangos bemutatkozóját, de fel is töltheti hangfájlként (pl.: MP3) adatlapja mellé. Ön beállíthatja, hogy kik hallgathatják meg hanganyagát. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito) Ha adatlapja erősebb érvényű láthatósággal bír, akkor az a mérvadó, ugyanis ha az adatlapját csak regisztráltak láthatják, akkor nem fogja tudni beállítani, hogy hanganyagát bárki megtekinthesse. Ez érvényes minden titkosításra!

Saját videós bemutatkozó feltöltése /titkosítási lehetősége

Ha önnek van webkamerája és mikrofonja akár közvetlenül is rögzítheti videós bemutatkozóját, de egy minőségi, vágott, zenei betétekkel megszerkesztett videófájlt (pl.: avi) is feltölthet adatlapja mellé. Ön beállíthatja, hogy kik hallgathatják meg hanganyagát. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito)

Exkluzív funkciók

Elégedettségi garancia

Rendszerünk ellenőrzi, hogy akikkel Ön felvette a kapcsolatot visszajeleztek-e önnek (válaszüzenet, virágküldés, chat stb.) Illetve azt is vizsgálja, hogy Önnel felvette-e valaki a kapcsolatot. Amennyiben egyik fajta kapcsolatfelvétele sem volt tagsága alatt (ami elképzelhetetlen:-)), úgy ¼ év tagságot ingyen biztosít a rendszer az előfizetését lejártát követően meghosszabbítva azt.

Automata partnerajánló

Rendszerünk véletlenszerűen is beválogat pár tagot belépését követően az Ön profiloldala fő felületére akik megfelelhetnek az Ön számára.

Személyre szabott partnerajánló rendszer

Ön kilistázhatja az összes Önnek megfelelő tagot, ha megadja a százalékos egyezőséget tól-ig a szűrő számára. Automatizmusunk, ha Ön kéri, úgy időközönként e-mailban is kiküld pár tagot, akik esélyesek lehetnek az Ön számára a megadott paraméterek alapján. A %-os összeillőséget itt is Ön állíthatja be!

Összeillünk funkcióí

%-ban megmutatja az egyezőséget és kilistázható részletekbe az egyezőségek és a különbözőségek kérdésenként.

Like / unlike funkció

Ha Önnek tetszik egy adatlap, vagy személy, azt kifejezheti Like-olással, illetve nemtetszését is kinyilváníthatja unlike-olással. Ezt Önnel is megtehetik, illetve ezt összegzi a rendszer és a két szám különbözetéből kialakít egy tetszési indexet. Ön részletesen is megnézheti kik (ha regisztrált) like-okták/unlike-olták adatlapját. A regisztráció nélküli látogatók 48 órán belül, csak egyszer like-olhatnak egy adott adatlapot, a regisztráltak összesen 1 alkalommal!

Kulcs a szívéhez funkció

Egy kis leírást szerkeszthet arról, hogy Önt mivel lehet levenni a lábáról, majd kiválaszthatja, hogy ezt a bejegyzést kik tekinthetik meg. (Bármely látogató, aki az oldalra érkezik / Minden regisztrált tag / Csak minősített reg. tag / Csak engedélykéréssel, ha valaki egyénileg engedélyt kér a megtekintéséhez és Ön azt engedélyezi számára, miután Ön megnézte az engedélykérő adatlapját)

Élő randi kezdeményezése / randifelkérések fogadása

Ha Ön nehezen megnyíló típus, vagy csak a könnyebb utat szeretné választani, kérhet élő, igazi randit az adatlapja alapján kiszemelt tagtól. (Az adott személy adatlapján csak az „Élő randi kérése” gombra kell kattintania. Itt megadhat 3 időpontot, 3 helyszínt partnerének, amelyek közül ő választhat. Ha szeretne, kis szöveget is írhat, mit tervez azon a helyszínen, vagy választhat egy listából. A kiszemelt tag megkapja ezt a felkérést. Megtekinti az Ön adatlapját, és vagy elfogadja, vagy elutasítja a randifelkérést. Ha az elfogadás mellett döntött a kiszemelt tag, kiválaszthatja a neki tetsző alternatívát vagy javasolhat más időpontot, helyszínt, ha mindketten egybehangzóan elfogadtak egy alternatívát, létrejön mindkettőjük randinaptárában az időpont…

Telefonszám kikérése

Ön kikérheti egy adott tag publikus telefonszámát, ha az abba a regisztrációja során beleegyezett. (Fontos az is, hogy ki/kik számára engedélyezte a kiadást. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito, + irodai tagok)

E-mail kikérése

Ön kikérheti egy adott tag publikus e-mail címét, ha az abba a regisztrációja során beleegyezett.(Fontos az is, hogy ki/kik számára engedélyezte a kiadást. ((Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito, + irodai tagok)


Skype kikérése

Ön kikérheti egy adott tag Skype elérését, ha az abba a regisztrációja során beleegyezett. (Fontos az is, hogy ki/kik számára engedélyezte a kiadást. ((Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito, + irodai tagok)

Időponfoglaló

Ön személyesen is befáradhat irodáink egyikébe, melyhez az időpontfoglalást egy automatizált online időpont-foglalási rendszer áll segítségére a gördülékenyebb ügyintézés, és költségkímélés érdekében. (Telefonköltség kímélés) Az automatizált naptárban ön láthatja a szabad és már mások által lefoglalt időpontokat is. Elkerüli a várakozást / sorban állást, és nem kell telefonon időpontot kérnie.

Cikkek, oktatóanyagok, hanganyagok

Számos segítséget talál meg adatbázisunkban, amely segíti Önt a párkeresésben. Ezek nagy része szabadon hozzáférhető! Milyen képet töltsön fel? Milyen információkat adjon ki? Mi illik az első randin? Hogyan juthat el a randiig? Hogyan tovább a randi után…

Képeslap küldés / fogadás

Rendszerünkből válogathat képeslapok közül, amelyeket elküldhet a kiválasztott tagnak, vagy akár e-mailben bárkinek.

Virág küldése / fogadás

Rendszerünkben válogathat virágok közül, amelyeket elküldhet a kiválasztott tagnak, vagy akár e-mailben bárkinek.

Hangüzenet küldése / fogadása

Küldhet fájlként feltöltött, vagy valós időben rögzített hangüzenetet egy kiválasztott felhasználónak. Másoktól is fogadhat!

Video üzenet küldése / fogadása

Küldhet fájlként feltöltött, vagy valós időben rögzített hangüzenetet egy kiválasztott felhasználónak. Másoktól is fogadhat!

Csók küldése /fogadása

Küldhet / fogadhat csókot

Saját bemutatkozó filmjének elküldése /másoké fogadása

Elküldheti egy falhasználónak a már korábban feltöltött saját bemutatkozó filmjét. Másoktól is fogadhat!

Egyéb filmküldés / másoké fogadása

Küldhet, vagy fogadhat előre feltöltött filmet, linkelhet videomegosztóról, ami megjelenik illesztve a saját rendszerünkben is, nem kell elhagyni az oldalt annak megtekintéséhez.

Fotók megtekintése nagy (eredetileg feltöltött méret) méretben az adatlapokon és a galériákban

Nagy méretben is megtekintheti az adatlapok profilképeit, valamit a felhasználók galériájában található képeket is.

Fórum extra használata

Kategorizált, moderált fórum, ahol nincsenek tabuk! Kérdezzen, és válaszoljon! Jó a közösség!

Kapcsolataim funkció használata

Kedvenc alkönyvtárakba rendezheti kapcsolatait, kiemelt funkciókkal!

Kapcsolataim - Extra rendszerező automatika

Események szerint is rendezi a rendszer a tagokat. Amelyek listázhatóak. Pl.: láttad, látott stb…

Kapcsolatok extra szűrése

Számos szempont szerint listázhatja ki kapcsolatait. Pl.: belépési dátum, életkor, stb.

Blog (napló) vezetése/írása másoké olvasása

Írja le mi történt Önnel napi szinten! Csatoljon képeket is, ha valami szépet sikerült fotóznia. Elkapott pillanatok stb. Merre járt? Beállíthatja azt is, hogy ki láthatja a blogját. (Minden webhely-látogató, csak regisztrált tagok, csak minősített tagok, + inkognito) Kép, video csatolása, youtube link beágyazása, titkosítási beállítási lehetőség

Chat indítása

Kezdeményezhet egy adott felhasználóval valós idejű üzenetküldést.

Megnéztek

Kilistázhatja azon felhasználókat, akik az utóbbi időben megnézték az Ön adatlapját. Ön is megnézheti az övékét.

Megtaláltam a párom funkció

Ha megtalálta párját rendszerünkben, azt a felhasználót megjelölheti. Amennyiben Ő is elfogadta ezt a tényt, közösen megszerkeszthetik történetüket (A szöveg színe automatikusan megkülönbözteti az íróját kettejük között). Mindkettejük adatlapján megjelenik a Társra talált logo. Ez a kapcsolat természetesen fel is bontható.

Felfüggesztés

Ha a valós életben, vagy oldalunkon társa talált, felfüggesztheti aktivitását, így a tagsági időszak órája nem ketyeg tovább. Ha mégsem jön össze a kapcsolat ismét aktiválhatja folytatólagosan az előfizetését onnan, ahol megállította.

Postaláda, és egyéb kapcsolódó funkciók

Levelek fogadása

Korlátlan mennyiségű levelet fogadhat a kiváltott tagság időtartamáig.

Levelek írása

Korlátlan mennyiségű levelet írhat a kiváltott tagság időtartamáig.

Válaszlevél írása

Korlátlan mennyiségű válaszlevelet írhat a kiváltott tagság időtartamáig.

Elsőbbségi levél küldése az esélynövelés érdekében

Prioritással is megjelölheti üzenetét. Előre kerül partnere levelesládájában, és meg is lesz jelölve! (PRI)

Levek saját alkönyvtárakba rendezése

Az alap rendezési könyvtárakon kívül létrehozhat új könyvtárakat is, és rendezheti leveleit.

Levelek lementése saját gépre funkció

Letöltheti saját gépére leveleit rtf/pdf fájlként

Automatikus válaszlevél funkció

Beállíthat automatikus választ, ha Ön elfoglalt időszakot él meg, vagy éppen nyaral.

Beérkező levelek továbbítása saját mail címre

Ha szeretné a rendszerünk az Ön e-mail címére is kiküldi leveleit, vagy azok értesítőjét.

E-mail értesítők használata, részletes beállítása

Részletesen beállíthatja, hogy a rendszer milyen eseményekről küldjön e-mailes értesítést Önnek. Pl. randifelkérése érkezett, valaki a kedvencekhez adta, levele érkezett stb…

Keresési funkciók

Gyorskereső használata

A fontosabb információkat gyorsan megadhatja, néhány fontosabb szűrési paraméter szerint.

Részletes kereső használata

Számos apróbb részletet is beállíthat a minél pontosabb szűrés érdekében.

Extra kereső használata

Valamennyi paramétert beállíthat a legapróbb részletességgel!

Keresés a jellemzésekben

Szabad szavas keresőt és kulcsszavas keresőt is használhat, amely a jellemzésekben, vagy a bemutatkozókban is képes keresni.

Elmenthető keresési feltételek

Keresőtípusonként külön névvel elmenthet keresési beállításokat, amelyeket később betölthet a keresőbe.

Találati lista megtekintése (többféle rendezés és nézet)

A keresési eredményeket megjelenítheti lista, album, kép nélküli lista nézetben. A sorrendet beállíthatja (kor, név, regisztráció dátuma, utolsó belépés dátuma) szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben. + Plusz véletlenszerű listázás.

Böngésző funkció (a tagok közötti nézelődés)

Regisztráció időrendi sorrendjében lapozhat a tagok között. Kiválaszthat csoportokat lakóhely (megye), korcsoport (tól-ig), testalkat, magasság, dohányzási szokás szerint.

Akiket keresek

A partnerére vonatkozó adatok alapján listáz a rendszer. Itt összeillőséget nem vizsgál!

On-line kereső – akik fenn vannak az oldalon az adott pillanatban

Kilistázhatja, az oldalon jelen lévő felhasználókat. Megadhat egyéb szűkítési paramétereket is.

Szülinaposak keresése

Kilistázhatja a szülinapos felhasználókat és mellé még megadhat egyéb szűkítési paramétereket is. Pl.: életkor, nem, stb.

Névnaposak keresése

Kilistázhatja a névnapjukat ünneplő felhasználókat (akik megadták annak dátumát) és mellé még megadhat egyéb szűkítési paramétereket is. Pl.: életkor, nem, stb.

Figyelem! A LoveStoriesTM fenntertja a jogot, hogy a fenti funkciók bármelyikének (esetleg mindegyikének) működését előzetes figyelmeztetés nélkül szüneteltesse / időszakosan, vagy véglegesen kikapcsolja / díjkötelessé tegye / működését módosítsa, kiegészítse, bővítse, egyéb fejlesztéseket eszközöljön bennük. A funkciókban esetlegesen bekövetkezett bármiféle változás esetén a felhasználó semmiféle díjvisszafizetési igényével nem élhet!

Kapcsolódó tartalmak