Gyakran ismételt kérdésekMiért más ez a társkereső, mint a többi? 

A lovestories.hu bőséges szolgáltatáskínálatából kiemelkedik a különleges, új fejlesztésű társkereső rendszere. Kiküszöböltük az eddig ismert társkereső weboldalak jelentős hibáit. Kiszűrjük a hamis profilokat és a magukról valótlant állító felhasználókat. Exkluzív rendezvényeink és szolgáltatásaink által soha nem látott segítséget kínálunk a társkeresők számára. További információ

Mit jelent a minősített tagi regisztráció?

A minősített tagi regisztrációt azon felhasználók számára alakítottuk ki, akik szeretnék igazolni a többi társkereső tag előtt hitelüket, azaz, hogy profilképük, személyük-, és a magukról feltűntetett adatok megfelelnek a valóságnak.
A minősített tagoknak vállalniuk kell egy diszkrét-, kötetlen-, személyes beszélgetést irodáink egyikében munkatársunkkal, ezáltal megbízható tagi minősítést adunk számukra és igazoljuk, hogy profiljuk tartalma megfelel a valóságnak. A minősített tagok adatlapján a profilképük alatt egy kis iroda-ikon jelenik meg, mely azt igazolja, hogy a LoveStories® munkatársai szavatolják kilétét, és személyesen is találkozott már az adott tag munkatársunkkal, aki leellenőrizte adatlapját és minden adatot a valóságnak megfelelőnek talált. Ezzel igazoljuk - biztosítva a többi felhasználót -, hogy adott személy valóban az, akinek mondja magát.

Amennyiben nem jelenik meg irodánkban a lefoglalt időpontban, a rendszer automatikusan visszaminősíti internetes előfizetéssé előfizetésének típusát. Ezt követően már nem kérhet minősített tagságot, illetve, mivel az internetes tagság drágább a minősített tagságnál, az előfizetési időintervallumot is arányosan, automatikusan csökkenti a LoveStories® rendszere.

A minősített tagi előfizetések jóval kedvezőbb áron válthatóak meg, és több lehetőséget is biztosítanak, mint az egyszerű internetes tagi előfizetés.

A tagság más tagtípusra nem váltható át!

Mit jelent a minősítés nélküli internetes tagi regisztráció?

A minősítés nélküli internetes tagi regisztrációt azoknak ajánljuk, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének személyesen is kapcsolatba kerülni munkatársainkkal és csak az internetes felületeinket illetve annak funkcióit szeretnék használni.

Sajnos így, hogy az adott felhasználó nem vállalja a kötetlen beszélgetést munkatársunkkal, nem adhatunk megbízhatósági minősítést sem (ami a többi internetező számára egy biztonsági visszajelzés), azonban ettől függetlenül az internetes rendszert teljes mértékben, 100%-osan használhatja.

Az internetes tagság más tagtípusra nem váltható át!


Mit jelent az inkognitó tagi regisztráció?

Az inkognitó tagi regisztrációt azoknak ajánljuk, akiknek jelentős érdeke fűződik kilétük titokban tartásához és nem szeretnék felfedni személyüket. Például, színészek, énekesek, politikusok, közéleti személyek stb.

Számukra nem kötelező felismerhető fotót feltölteniük, azonban más személy fényképének feltöltése tilos. Javasoljuk, hogy a feltöltött fotó mindenképp saját magáról készüljön, és a felismerhetetlenségről gondoskodjon álarc, paróka, szemüveg, álszakáll, bajusz stb. használatával. Esetleg a fénykép készüljön olyan póz használatával, ahol nem látszik felismerhetően az arc, esetleg teljes takarásban-, árnyékban van. Használhat képszerkesztő programot is, amivel esetleg manipuláltja saját fényképét.

Az adatlapon feltűntetett külső és belső jellemzőknek azonban valósnak kell lenniük.

Az adatlapon a profilkép alatt meg fog jelenni egy kis inkognitó-ikon, figyelmeztetve a felhasználókat, hogy a publikált fotó nem feltétlen felel meg a valóságnak. A tag nem feltétlen ismerhető fel rajta.

Az inkognitó tagság más tagtípusra nem váltható át!


Mit jelent az irodai tagi regisztráció?

Az irodai tagi regisztrációt azoknak ajánljuk, akik semmiképp nem szeretnének megjelenni semmiféle internetes felületen és elfogadják, hogy a társközvetítést hagyományos irodai módszerekkel, telefonszámok megadásával végezzük.

A regisztrációt követően az előfizetési csomag kiválasztása és megvásárlása közben kötelezően időpontot kell foglalnia irodáink egyikében. Az adatok megadása az irodai állományba vételhez szükséges. Az interneten nem lesz látható semmiféle adata, sem fényképe, azonban fényképet mindenképp ajánlott feltölteni belső használatra. Irodahálózatunk országosan és nemzetközi szinten is képes az ön számára potenciális partnereket közvetíteni. Partnereket csak közvetlen, fizikális módon közvetítünk személyes megegyezés alapján.

Amennyiben nem jelenik meg irodánkban időpontfoglalása szerint, úgy nem közvetítünk önnek partnereket és internetes rendszerünket sem fogja tudni használni, mivel irodai tagságot váltott.

Az irodai tagság más tagtípusra nem váltható át!

Kapcsolódó tartalmak