Keressen pénzt rendszerünkkel

Az alább részletezett rendszer még fejlesztés alatt van, hamarosan elérhetővé válik.

Programunkhoz a csatlakozás ingyenes! Sőt! Mi fizetünk Önnek!

Amennyiben szeretne pénzt keresni a LoveStores –szal, erre több lehetősége is van. Első lépésként regisztráljon be rendszerünkbe, mint ajánló a www.lovestories.hu/ajanlo vagy az ajanlo.lovestories.hu címen. Ez a regisztráció ingyenes. A regisztráció ahhoz szükséges, hogy Ön nyomon tudja követni rendszerünkben elszámolását, illetve, hogy hozzáférjen azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel pénzt kereshet.

Eszközök:

1. Lehetőség - Linkmarketing:

A rendszer legenerál az ön számára egy egyedi azonosítóval ellátott linket, melyet kitehet saját weboldalára, elküldhet ismerőseinek e-mailben, esetleg, ha chatelni is szokott, egy privát chat-ablakban (Azért privát ablakban – és ne közösben -, hogy ne sértse meg a szóban forgó chat szabályzatát!) is bemásolhatja partnerének.

Aki erre a linkre kattint és beregisztrál, azt a rendszerünk őnhöz rendeli. Amikor a regisztrált tag kiegyenlíti tagsági díját, a rendszerünk önnek jóváírja az önt megillető öszeget. Ezt a jóváírást kérheti belső egyenlegére feltölteni, ahol LSH-t azaz LoveStories szivecskéket adunk, melyért szolgáltatásokat igényelhet, de hó végi összesítést követően ki is fizetjük önnek számla ellenében.

2. Lehetőség - Meghívóküldés

Elérhet egy adatformot, ahová be kell írnia ismerőse nevét, e-mail címét, esetleg egyedi üzenetet is írhat számára, majd ha a [Küldés] gombra kattint, rendszerünk kiküld egy megívót számára az Ön által megadott e-mail címre.

A levélben található egy link, mely szintén az ön azonosítóját is tartalmazza, és ez szintén 1. lehetőségben leírtak szerint működik.

3. lehetőség – Bannerkihelyezés

Mindenek előtt egyenként fel kell vennie azokat a webhely-címeket (domain Pl.: www.valami.hu), ahová bannereinket szeretné kihelyezni.

Kiválaszthatja az Önnek legszimpatikusabb méretű és kinézetű bannert, mely kiválasztást követően a rendszerünk generál egy egyedi kódot az ön személyes azonosítójával. (Ez a kód azonosítja be önt, azaz hogy honnan érkezett a látogató.) Ez a kód később is bármikor lekérhető!

Kérjük, ezen a kódon semmit ne változtasson, különben nem tudjuk garantálni, hogy megfelelően fog megjelenni a bannerünk, illetve hogy a megjelenéseket, a kattintás- számokat és a regisztrációkat megfelelően tudjuk számolni. Az esetleges változtatást követően az is elképzelhető nem tudjuk nyomon követni az öntől érkező látogatókat, így az ön jutalékait sem.

Ezt az egyedi kódot, illesztheti be saját weboldalába.

Rendszerünkbe belépve ön bármikor ellenőrizheti a kihelyezett bannerei megjelenésszámát, az átkattintásokat, az ön oldaláról érkező látogatók általi regisztrációk darabszámát, az öntől érkező regisztráltak díjfizetési státuszát és az ezek után járó jutalékai összegét.

Aki az ön weboldalán erre a bannerre kattint, és eljön felületünkre, majd be is regisztrál, és kiegyenlíti a regisztrációs díjat, rendszerünk szintén jóváír az ön számára járandóságát.

A kihelyezett bannerek webes környezetét ellenőrizzük. Nem tudjuk elfogadni azon webhelyek regisztrációját melyek:

• tartalom nélküli oldalak (fejlesztés alatt, térjen vissza később, hamarosan...)
• obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmaznak oldalaik,
• gyűlöletet keltnek, erőszakra uszítanak,
• fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmaznak,
• illegális tevékenységre felhívó, vagy ilyen tartalmakat hordoznak.

Az lovestories.hu nem kívánja Partner Programját kiterjeszteni politikai pártok, szervezetek weblapjaira sem.

Egyéb lehetőségek:

Ön nyomon követheti egy listában, hogy kik (anonim módon - azonosítóval)/mikor regisztráltak rendszerünkbe az Ön ajánlására, illetve hogy közülük kik azok, akik kiegyenlítették tagsági díjukat.

Ezt megnézheti éves, havi és heti lebontásban is.

A rendszer az Elszámolási listában összegzi a már kifizetett és a jóváírt összegeket, illetve amelyek még nem kerültek kifizetésre.

A rendszer havonta összesíti a kifizetéseket, melyeket havi egy alkalommal utalunk el önnek (minden tárgyhót követő hónap 15. napjáig számla ellenében, vagy kérhet LSH jóváírást is).

Figyelem! Csak 5.000-rel maradéktalanul osztható összeget fizetünk ki, illetve utalunk az ön bankszámlájára, és csak abban az esetben, ha az ajánlott fél a regisztrációt követően tagsági díját is kiegyenlíti!

Tehát pl. ha az ön jutaléka 24.600 Ft, akkor csak 20.000 Ft kerül utalásra, 4.600 Ft-ot pedig átviszünk a következő hónapra.

Az ajánlott fél után járó összeg a tagságmegújítások után is kifizetésre kerül (passzív jövedelem)!, amennyiben ön aktív ajánló marad, tehát legalább havi 3 alkalommal belép rendszerünkbe.

Kapcsolódó tartalmak