Köszöntő

A nevem Z. M. Yohhanan, és a LoveStoriesTM alapító tulajdonosa-, illetve az Életelixír c. könyv szerzője vagyok.
 
Mintegy 13 éve foglalkozom párkapcsolatok elemzésével. A társra találás, és az ezt követő élet befolyásoló elemeinek-, a pozitív életút kialakításának módszereinek kutatásával, működésével, az élet működésével. Az emberi tettek hatásaival, visszahatásaival. Ok-okozat összefüggéseinek kutatásával.
 
Az elméletben legyártott pártalálási módszerekből már mindenkinek elege van. Egy társkereső oldal hallatán vagy láttán már sok ember gyomra is fordul egyet (Vajon ki, mit hazudik magáról rajta? –na megint egy tucat-oldal… -és egyéb hasonló gondolatok fordulnak meg az ember fejében).
 
Mit szólna, ha most saját bőrén tapasztalná meg egy gyakorlatokkal és oktató anyagokkal fűszerezett, a valóságban is jól működő rendszer pozitív hatását? ...ha találkozhatna trénereinkkel, mentorainkkal? Ha előadásainkon vehetne részt, és kézzel fogható megoldásokkal látnánk el? Kérdéseket tehetne fel előadóinknak? Rendezvényeinken nem csak megoldásokat ismerhetne meg, hanem potenciális társ-jelöltekkel is találkozhatna? Mit szólna, ha részt vehetne játékainkban, amelyek olyannyira komolyak, hogy nem más a tét, mint a megfelelő társra-találás, és annak megtartása

Nos, a lehetőség nyitva áll...

LoveStoriesTM azért alakult, hogy a középszerű és átlagos, gomba módra szaporodó és lépten-nyomon előbukkanó alacsony minőséget képviselő társkereső oldalakkal szemben, azokon felülemelkedve kitöltsön egy űrt és felállítson egy stabil alapokon nyugvó, minőségi rendszert - a megbízhatóságra, a valóságra, valós tapasztalatokra, a tudományra,  az (életben is működő) életszerű megoldásokra, az élet működésére és azok törvényszerűségeire építve a legnagyobb odafigyeléssel kiszolgálva a társra vágyó-, esetleg megkeseredet-, reményvesztett embereket-, amelyre már eddig is óriási igény volt.

Internetes felületeink kiegészítik, segítik, működtetik és automatizálják a valóságban, illetve a fizikális életben tudatosan felépített napi munkánkat, rendezvényeinket, és fordítva. Belső rendszerünk egyes funkciói nem feltétlen megszokottak, mondhatni rendhagyóak.
Ennek oka az a kutatási háttér, amely meghúzódik bizonyos elemek fejlesztési megoldásaiban, hiszen a cél olyan használható megvalósítási forma volt, amely életszerűen működőképessé és megbízhatóvá tud válni a LoveStories működési struktúráját tekintve a fizikális megoldásokkal erősítve egymást magában a virtuális térben is.

A valós eredmények elérését gyakorlatban is működő megoldások oktatásával, utcai és egyéb gyakorlatokkal, személyi mentorok segítségével biztosítjuk. Tapasztalataink szerint rendezvényeinken, előadásainkon részt vevő ügyfeleink közül 10-ből nyolc megoldást talál problémájára és sikeressé válik mind a párkapcsolatában, mind az életben. A célunk nem csupán a megfelelő társ megtalálásában való segítség biztosítása, hanem megtanítani az embereket az élet működésére, hogy biztonsággal tudjanak mozogni benne.
 
Az éhes emberen, nem akkor segítesz igazán sokat, ha halat adsz neki és ezáltal pillanatnyi éhségét csillapítod, hanem ha megtanítod horgászni. Jó tudni azt is, hogy milyen halat, hogyan, milyen módszerrel, mikor és milyen csalival lehet kifogni. Hogyan működhet a horgászat csali nélkül?
 
Működési koncepciónk nem csak Magyarországon, de a világpiacon is egyedülálló és a hagyományos társkereső oldalaknál, illetve fizikális társkereső irodáknál is 75-ször jobban működő rendszer. A személyre szabott kiszolgálást, az odafigyelést és a valós megoldások tárházát az ország/világ több pontján elinduló franchise irodáink képzett munkatársai biztosítják. Így valóban oda tudunk figyelni az ezt igénylő ügyfeleinkre, és akár személyre szabott lépéstervet állítunk fel számukra. Mint minden cél elérése érdekében, jelen esetben is a legfontosabb, a személyre szabott, szervezett és strukturált lépésterv felállítása, megvalósítása.
 
A regisztrációt követően elérhető felületeink a TERV megvalósításában jelentős segítséget nyújtanak, olykor önmagukban is elegendőek a cél eléréséhez, de aki valóban komoly tudást szeretne megszerezni, az a tudatosan megtervezett ütem szerint halad és nem csak a potyahalért áll sorba nálunk. Legyen az ön célja is az, hogy megtanul általunk nem csupán horgászni, hanem jól horgászi, és főleg csali nélkül.
 
Nem kell festenie magát senkinek egy cél elérése érdekében, vagy manipulálni embereket, esetleg hazugságokba bocsátkoznia pl azért, hogy megszerezzen egy lányt/nőt! Festék nélkül is elérheti céljait bárki. Ebben az esetben csupán annyi az „apró” különbség, hogy a „festék nélkül” elért cél maradandó is lesz. Kérje személyre szabott csomagunkat az élete megvalósításához, saját maga megismeréséhez! Az érdemes párkapcsolatod kialakításához.
 
Sok $ikert!

Baráti üdvözlettel: Z. M. Yohhanan

Kapcsolódó tartalmak