Mi a LoveStories®?

A LoveStories® egy olyan társkereső-, kapcsolatteremtő-, kapcsolat-közvetítő rendszer, mely már nem csak Magyarországon nyitja meg kapuit. A szükséges létszám elérését követően becsatlakoztatjuk a többi földrészhez is a magyar rendszert, így a LoveStories® magyar, angol, német és kínai nyelven is megjelenő felülete számos közösségi funkciót biztosít a felhasználók számára egy magas színvonalon működő, világméretű kapcsolatteremtő-, társközvetítő rendszert képezve.

Egy kapcsolat két ember között többek között lehet, baráti-, élettársi-, szabadidő partneri-, házastársi stb. A LoveStories® bármely kapcsolat létrehozására képes, még az effektív találkozók és programok (randiprogramok, helyszínek), illetve egyéb rendezvények megszervezésére és lebonyolítására is. Ügyfeleink különös kívánságainak kielégítésére is felkészültünk, természetesen a legalitás és a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartása mellett.

A LoveStories® nem csupán egy hagyományos társkereső / társközvetítő oldal, hanem egy FRANCHISE típusú, fizikális irodahálózatra épülő stabilan működő megbízható rendszer, mely irodahálózatot világméretűre kívánjuk kiterjeszteni.

Miért éppen FRANCHISE? Vegyünk egy példát! Amikor Ön meglátogatja egy gyorsétteremlánc egy egységét, vagy egy neves sportmárka egy üzletét, biztos lehet benne, hogy az ország/világ minden pontján - a FRANCHISE rendszernek köszönhetően -, ugyanazt a minőséget kapja. Ez a LoveStories® esetében is így van! Fontosnak tartjuk partnereink számára minden irodánkban ugyanazt a rendszert, kiszolgálást, illetve környezetet/arculatot biztosítani.

A LoveStories® kiszolgál minden 18 év feletti ügyfelet (18 év alatt szülői beleegyezés szükséges!), nem és szexuális beállítottságtól függetlenül. Tiszteletben tartjuk ügyfeleink másságát is minden értelemben. A LoveStories® nem tesz különbséget sem etnikum, sem bőrszín alapján.

Felhasználóink a szokványos funkciók mellett olyan új lehetőségeket, szolgáltatásokat illetve internetes funkciókat is használhatnak hamarosan oldalainkon, amelyekkel még sehol máshol nem találkozhattak.

A LoveStories® a fizikális társközvetítő / kapcsolatteremtő irodák megbízhatóságát ötvözi az internet lehetőségeivel. Munkatársaink szinte minden kapcsolatra vágyó csatlakozóval személyesen is találkoznak, beszélnek, ez által jó eséllyel kizárt a szélhámosság és a megtévesztés. Irodáink által minősített (leinformált tagjainkért), szavatosságot vállalunk.

A társkereső partnerekről a LoveStories® is készít fényképeket, illetve bemutatkozó kisfilmeket. Az általunk készített fotókat ellátjuk egy FótóGarancia ikonnal, mellyel garantáljuk, hogy a felhasználó fényképe megfelel a valóságnak, és valóban az adott felhasználóról készült.

További információk

Kapcsolódó tartalmak