Mitől vagyunk mások?

…üzleti tárgyalásaink során számtalanszor szegezik nekünk ezt a kérdést tárgyaló partnereink, de beszélgetések során is több ízben előtérbe került már ez a téma.

Bevallom, én, mint a LoveStories licenctulajdonosa mindannyiszor rettentően örülök ennek a kérdésnek, valahányszor elhangzik. Miért? A válasz roppant egyszerű, ugyanakkor sokrétű és szerteágazó is.

Egyrészt, örülök a kérdésnek, mert órákat, vagy talán napokat is tudok beszélni rendszerünk másságának mibenlétéről a látszólag hasonló társkereső oldalakkal szemben, másrészt pedig meggyőződésem, hogy a rendszer kifejlesztése során befektetett energia, idő és anyagi ráfordítás nem volt hiába való, hiszen aki ezidáig megismerhette az általam felállított működési tervet, a franchise rendszer Know-how-ját, illetve a marketig tervet és a hozzá kapcsolódó internetes megoldásokat, - kombinálva az offline lehetőségekkel -, azok szájából egyre csak az a kérdés hangzott el és fogalmazódott meg gondolataikban, hogy hogyan kapcsolódhatna be ő maga is ebbe a rendszerbe és válhatna sikereink részesévé.

Másságunkról ide kattintva olvashat egy kis lényegre törő összefoglalót.

További megerősítést a felépített koncepció rentabilitásáról és „JÓ”-ságáról akkor kaptam, mikor szembesülnöm kellett azzal, hogy vannak, akik megpróbálják ellopni, vagy kicsalni a rendszert illetve bizonyos részeit) tőlem – esetleg hasonlót felépíteni, vagy meglévő rendszert a LoveStories koncepciórészeire építeni. Ezt elismerésnek veszem, ugyanis meglátásom szerint csak azt akarják lopni, ami jó. Bár egyetlen dologgal nem feltétlen számol a csaló: Ez nélkülem nem működik. Kell hozzá az én fejem is...

Hiába szerez meg bárki bármilyen anyagot a rendszerről, a folyamatos működéshez elengedhetetlen az a tizenhárom évnyi tapasztalatgyűjtés, működési terv, melyet a rendszer tervezése alatt lejegyeztem, plusz az a gondolkodásmód, amellyel rendelkezem. Lehet másolni a rendszert, el lehet lopni részeit, de van egy fontos tény, melyre talán Michelangelo tapintott rá leginkább, és amely mondása mára már szállóigévé is vált, ami valahogy így hangzik magyar fordításban: "Aki mások nyomában jár, sohasem kerülhet elébük; aki maga nem tud jó dolgokat alkotni, a másét sem használhatja jól fel." (Michelangelo Buonarroti)

Tehát, miben is más ez a rendszer, mint egy hagyományos társkereső oldal? Megpróbálom ezt érzékeltetni - természetesen - a teljesség igénye nélkül.

Aki még soha nem volt beregisztrálva egyetlen társközvetítő rendszerbe sem, azok számára a különbséget meglehetősen nehéz szemléltetni, hiszen nem feltétlen tudhatja az illető (és ez egyáltalán nem neki róható fel), hogyan is működnek az alap internetes társkereső oldalak.

Nagy vonalakban a hagyományos társkereső oldalakon a regisztrációt követően lehet keresni a tagok között, felvenni velük a kapcsolatot egy belső levelező rendszeren keresztül és talán pár közösséget építő játék is használható a felületen.

Itt akár le is lehet beszélni egy randit egy adott kiszemelttel, bár ennek több veszélye is lehet. Meglehetősen gyakori probléma, hogy az adott profil mögött nem is az a valós személy rejtőzik, akinek kiadja magát annak tulajdonosa. Jól lehet, el sem megy az illető a megbeszélt randira, vagy, ha elmegy, akár kicsalhat dolgokat a gyanútlan társkeresőtől, de hallottunk már egyéb, egészen hajmeresztő történeteket is. Az persze rendszeresen előfordul, hogy az 50 kg-os 27 éves lányból egy 87 kg-os 35 éves nő lesz a valóságban.

A regisztráció ezekre hagyományos társkereső oldalakra általában ingyenes, de ezt követően valamennyi funkció csak díjfizetés ellenében használható. További összegekért pedig bővül a funkciók repertoárja. Általában ezt ún. VIP tagsághoz kötik. Pl. alap előfizetéssel csak napi egy-két levél küldhető el adott felhasználónak. Itt azonban véget is ér az oldalak lehetőség-listája. Esetleg még pár üzemeltető szokott szervezni elvétve rendezvényeket (évi 2-3 alkalom), amelyek általában ott ki is merülnek, hogy van zene és innivaló…

Természetesen távol áll tőlem, hogy konkrétan megemlítsek hasonló oldalakat, hiszen nem célom a minősítésük és kibeszélésük sem. Ezzel szemben inkább tekintsünk bele saját lehetőségeink tárházába, és minden kedves internetező döntse el maga, hogy mely rendszer mellett teszi le a voksát.

Igaz ugyan, hogy webes felületünk még csupán BETA verzióban működik, de ez azért is van így, hogy folyamatosan tesztelhessük a rendszert az egyes funkcióbővítések előtt. Számos részegység még programozás alatt áll, de a terveink szerint már nem sok idő kell ahhoz, hogy a teljes funkciólista elérhetővé váljon. A fejlesztési időszak alatt szíves türelmét kérjük látogatóinknak.

A kész rendszerünk főbb jellemzői:
Mielőtt a működési specifikáció kidolgozása és maga a fejlesztés megkezdődött volna, a munkát számos kutatás és felmérés előzte meg. Ez kiterjedt a jelenleg működő oldalak hiányosságaira, de a pozitív tulajdonságaira is. Megvizsgáltuk a társra találás nehézségeit, buktatóit és a társat keresők problémáival is foglalkoztunk.

A LoveStories első jelentős különbsége abban rejlik, hogy mindamellett, hogy többnyelvű, franchise rendszerre építve összefogja majd az összes földrész szinglijét és határok nélkül válhat valóra a társközvetítés (a társra találás) úgy, hogy akár fizikális irodáink segítségét is igénybe vehetik ügyfeleink.

Magyarországon mintegy 28 iroda megnyitását tervezzük, ahol ügyfeleinket fogadjuk.

Miért van szükség irodákra?

Egyrészt, mert szeretnénk biztosítani a társkereső partnerek számára azt a lehetőséget, hogy egy személyes elbeszélgetéssel közvetlenül segíthessük a társra találásukat, másrészt pedig, hogy minősített ügyfeleinkként jelölhessük őket rendszerünkben, garanciát vállalva arra, hogy az illető valóban az, akinek mondja magát.

A minősített regisztráltakat egy kis iroda ikonnal megjelöljük, így aki kapcsolatba lép velük, az biztos lehet abban, hogy a profilon szereplő adatok megfelelnek a valóságnak. Ezt megerősíthetjük a FotóGaranciával is. Azaz, aki általunk készítteti profiljában elhelyezett fotóit, mindamellett, hogy egy profi fotósorozattal jelenhet meg az oldalon, a képein elhelyezünk egy FotóGarancia ikont is, amellyel garantáljuk, hogy az adott fotó valóban adott emberről készült.

Irodáinkban különféle egyedi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ügyfeleink, mint pl. Személyi mentor segítsége. Beszélhetnek szakértőkkel, párkapcsolati terapeutákkal, életmód tanácsadókkal pszichologusokkal, de fel is építhetjük ügyfelünket. Divattervezőnk segíthet neki a ruhaválasztásban, de extrém randit is szervezhetünk számára…

Igen fontos tényező az is, hogy aki irodáink bármelyikében megjelenik a minősítés érdekében történő kötetlen és kötelezettségektől mentes beszélgetésre, jelentős kedvezménnyel kapja meg tagsági előfizetését. A franchise rendszernek köszönhetően ugyan azt az arculatot, minőséget és kiszolgálást minden irodánkban garantáljuk.
Már a regisztrációs felületből kitűnik, hogy igyekeztünk a regisztráló tagok fejével gondolkodni. Igényeiknek eleget tenni több tekintetben a regisztráció típusával is.

Minősített regisztráltjaink garanciánkat élvezik személyük valósságát illetően és jelentős árelőnnyel indulnak az egyszerű internetes tagokkal szemben. Ezzel kiküszöböltük a hagyományos oldalak első óriási hibáját: hogy adott profil mögött csaló rejtőzhessen.

Irodai tagjaink számára biztosítjuk az interneten való megjelenés nélküli tagságot. Ez által ugyan bekerülnek adatbázisunkba, de az interneten nem lesznek láthatóak. Irodavezetőink így a hagyományos offline iroda módszereivel segítenek számára társat találni.

Inkognitó tagjaink esetében első sorban olyan politikusokra, közéleti személyekre gondoltunk, akik társra vágynak, de nem szeretnék közszemlére kitenni arcukat. Számukra számos megoldással tudunk szolgálni rendkívüli diszkréció megtartása mellett.

Internetes tagjaink pedig élhetnek a megszokott lehetőségekkel és szabadon használhatják rendszerünk online funkcióit.

A LoveStories rendszerében nem csupán szöveges leírással és adatok begépelésével mutathatja be magát a társra vágyó, hanem hangos, vagy akár videós bemutatkozóját is feltöltheti. Igény esetén profi bemutatkozó HD kisfilmet készítünk a szolgáltatást igénylő tagok számára. Ezek a kisfilmek nem csak a tagok profil-oldalain jelennek meg, hanem irodáink várakozó helyiségeiben is folyamatos lejátszásra kerülnek egy falra szerelt televízió készüléken.

A levélírás is sokaknak okozhat nehézségeket, éppen ezért rendszerünkben a levél helyett akár videó üzenet is küldhető. Melyhez csupán egy webkamerára van szükség. Ez nem csupán egyszerűbbé és színesebbé teszi a kommunikációt a tagok között, hanem egy jóval valósabb képet ad a profil tulajdonosáról.

Természetesen online felületünkön chat is helyet kapott, mintegy 74 egyéb funkcióval együtt. Köztük olyan egyedi (saját) fejlesztések is napvilágot láttak, melyek még sehol nem érhetőek el egyéb oldalakon.

A nemzetközi és többnyelvű rendszer lehetővé teszi azt is, hogy más földrészről találhasson párra tagunk, illetve a nyelvi egyezőségek tükrében közvetlenül is kapcsolatba léphetnek a kiválasztott féllel, de nagy segítséget nyújthatnak ebben külföldi irodáink munkatársai is.

Számos rendezvény, játék, vetélkedő indul útjára, melynek természetesen célja az ismerkedés és a párra találás.
Szakértőink akár közvetlen segítséget is nyújthatnak a társra vágyók számára. Hogyan készüljön fel egy randira. Mit tegyen és mit ne. Milyen öltözetben jelenjen meg és miben ne…

Irhatunk itt még számos lehetőségről, és tehetünk különféle ígéreteket is, de talán a legcélszerűbb, ha kipróbálja ön is rendszerünk lehetőségeinket, szolgáltatásainkat és rendezvényeinket. Az ígéretket pedig talán hagyjuk a politikusokra...

Bármilyen kérdése merül fel, szívesen fogadjuk levelét az info[kukac]lovestories.hu címen.

Használja bizalommal oldalainkat! Irodáinkban pedig készséggel várják önt munkatársaink.

Kívánunk tartalmas időtöltést és sikeres párra-találást!

Z. M. Yohhanan

Kapcsolódó tartalmak