Randira tervezve!

A közös érdeklődési kör jó alapja egy párkapcsolatnak. Egy kirándulás, egy vízitúra, egy síelés, egy múzeumlátogatás, egy sportrendezvény, egy csoportos játék, egy medencés vetélkedő, egy vízilabda játék vagy egy borkóstoló stb. mind-mind olyan rendezvény lehet, ahol több ember kapcsolatba kerül egymással magának a rendezvényen való szészvételnek közönhetően és ahol a közös program általi élmények, kommunikáció, a beszélgetések, az emberek kisugárzása, temperamentuma összehozza egymást, mely rendezvény folytatása már egy privát randi is lehet.


Tehát kifejezetten egyedülálló, ám társra vágyó emberek számára szervezünk olyan programokat, ahol az érdeklődési kör az elsődleges szempont. Ügyelünk arra is, hogy korban egymáshoz illő csoportokat alakítsunk ki és a nemek aránya is egyforma legyen. Tudatosan tervezünk tehát olyan élményekkel teli programokat, ahol nem titkolt cél, hogy minél több pár szimpatizáljon egymással és hogy a folytatás randiba torkollhasson. Vehetjük ezeket a rendezvényeket egy úgymond randi-felkészítő eseménynek is, hiszen igy szinte „körülszaglászva” döntheti el magában a résztvevő, hogy szeretne e egyáltalán valóban randizni a csoport valamely tagjával.

„Randira tervezve” –tehát úgy alakítjuk a programok alatti eseményeket, feladatokat, hogy az egymáshoz való közeledésre, érintésekre számos lehetőséget adjunk ügyelve arra, hogy ne mesterkélt, hanem természetes folyamata legyen magának a játéknak, vagy egy rendezvénynek a közeledés. Tehát pl. úgy érinthesse meg egy férfi egy hölgy derekát, hogy az a legtermészetesebb mozdulat lesz és egy hölgy is teljesen természetes fizikális érintéssel érezhesse egy férfi jelenlétét. Megfoghassa a kezét, megérinthesse a vállát, arcát, esetleg combját.

Ezek az ún. eszkalációk (közeledési fokozatok lépcsőzetes kiterjesztése) rendkívül fontosak ahhoz, hogy valaki eldönthesse, hogy a másik fél érintése kellemes hatással van rá, vagy épp ellenkezőleg.

Az érintések és a közeledési lépcsők fokozott és egyre növekvő (egy jó értelemben vett) szexuális feszültséget generálnak, illetve a másik ember mozdulatai, mimikája, temperamentuma is egyre jobban a felszínre kerül. (Ami pl. egy konkrét hagyományos teázgatós ismerkedős randin nem feltétlen jön elő, amint a két ember elkezd belebonyolódni saját élettörténeteibe és ecsetelgetni a régmúlt csalódásait és feszélyezve próbálnak ismerkedni. –Ezt így soha ne!)

Nem mindegy, hogy valaki próbál nyélbe ütni egy randit és vért izzad, hogy ott mi is történjen, vagy egy jó hangulatú, élménygazdag esemény öszehoz két embert mindenféle erőltetettség nélkül, ami saját maga generálja a randit. Inkább generálódjon egy kellemes közösségi esemény által egy jó randi, mint egy kényszerű randiból egy kényelmetlen esemény és egy randikudarc.

Jellemzők

Egyszerre 10-20 fős csoportok számára szervezünk programokat, melyeknek számos pozitív tulajdonságai vannak:

- Egyszerre egy időben több szimpatikus-, potenciális partner jelölttel találkozik és ismerkedik elvárások és kötöttségek nélkül

- Elsődlegesen itt egy olyan előre szervezett programra jön el, amely amúgy is megfelel az érdeklődési körének, tehát nem érheti csalódás, hiszen egy kirándulás, egy kerékpártúra, egy evezés stb., maradandó élmény önmagában is. Az már csak hab a tortán, hogy a résztvevők csupa szinglik és akár egy randi is kovácsolódhat a kikapcsolódás-, szabadidős program során

- A hagyományos randik kapcsán átélt feszélyezett érzést itt elfelejtheti, hiszen nincs megfelelési kényszer, nem ül szemtől szemben valakivel, aki elemezgeti, hanem egy vidám emberek társaságával fűszerezett közösségi programba csöppen

- Elejét veheti a zaklatásnak, hiszen csak akkor adjuk ki az ön elérhetőségét a szimpatizáló résztvevőnek, ha azt ön is szeretné. Egy hagyományos randin már előre telefonszámot cserélnek a felek és az egyoldalú szimpatizálás olykor a zaklatás irányába torkollhat

- Ez egy óriási esély arra, hogy egy hasonló érdeklődési körű társra találhasson, hiszen ha minden pozitívan alakul az esetleges ellentétes érdeklődési kör nem fogja ketté választani a párt és konfliktust teremteni

- Otthon ülve nehéz társra találni. Ha lejön rendezvényeinkre már jó esélyt adott magának a társra találás érdekében, de ha netán nem találja meg az igazit az adott rendezvényen, akkor is eltöltött egy szép napot, vagy estét egy önfeledt társaságban, miközben azt csinálta, amit amúgy is szeret és nem mellesleg, nagyon jó barátságok is köttethetnek

- Megismerheti saját magát és reakcióit esetleg olyan helyzetekben is, amelyben ezidáig nem lehetett része, felismerheti számos rejtett jó tulajdonságát, vagy felszínre kerülhetnek gyengeségei, amelyben így tudatosan fejlődhet, új dolgokat próbálhat ki, esetleg lehet egy új hobbija is, ha valamilyen tevékenységet megkedvel rendezvényeink által

- Személyesen találkozhat párkapcsolati tanácsadóinkkal, akik segítenek megoldást találni személyes problémaira is

A randi-programok kínálatáról regisztrált tagjainknak rendszerüzenetet küldünk, de az eseménynaptárunk segítségével is nyomon követhetőek a rendezvények időpontjai, melyre online jelentkezési lehetőséget biztosítunk. A részvételi díj internetes felületeinken bankkártyával és utalással fizethető ki, miután elfogadtuk jelentkezését.

A jelentkezők egy válogatáson esnek át életkor és nem alapján, hiszen ügyelnünk kell arra, hogy pl. egy 25-30 éves csoportba ne kerülhessen be 60-65 éves és fordítva, hiszen az mindenki számára kellemetlen lehet, de az is fontos, hogy egyik nem se legyen többségben. Tehát ezért csak a jelentkezés elfogadását követően nyílik mód a részvételi díj kifizetésére, melyről e-mailes értesítést küld rendszerünk.

Ha megtetszik az ön számára egy felhasználónk a profilja alapján, azt a felhasználót meg is hívhatja a kiválasztott eseményre.

Rendezvények

A gitárest lehet zárt-, és szabadtéri rendezvény is az évszak és a lehetőségek függvényében. Minden esetben gondoskodunk a helyszín meghittségéről, amely lehet egy tábortűz mellett, de gyertyafényes belső környezetben is. Az adott esemény pontos leírása, helyszíne, a várható program minden esetben az eseménynaptárban szerepel.

A gitárestekre igyekszünk minden esetben meghívni egy neves előadót és persze a rendezvénymester a személyes beszélgetésekről és a résztvevők aktivitásáról is gondoskodik a rendezvény szelleméhez illő vidám játékokkal, történésekkel, melyek fő célja az ismerkedés és a szimpatizáló párok egymásra találása. A gitárestekre magaddal hozhatod saját szerzeményeidet, dalaidat, ha szívesen előadnál azokból, de a hangszerednek is lesz hely, ha nem szívesen hagynád otthon. Természetesen a gitár zenét-, vagy a gitárosokat, gitáron játszó embereket kedvelő résztvevőket is szeretettel látjuk a rendezvényen. Az egymással kölcsönösen szimpatizálók megkaphatják egymás elérhetőségét és már szervezhetik is a randit.

A verses szingli est lehet zárt-, és szabadtéri rendezvény is az évszak és a lehetőségek függvényében. Minden esetben gondoskodunk a helyszín meghittségéről, amely lehet egy parkban, tóparton, erdei tisztáson, vagy erdei faházban, de gyertyafényes belső környezetben is. Az adott esemény pontos leírása, helyszíne, a várható program minden esetben az eseménynaptárban szerepel.

A verses estékre igyekszünk minden esetben meghívni egy neves írót, vagy irodalmi alakot és persze a rendezvénymester a személyes beszélgetésekről és a résztvevők aktivitásáról is gondoskodik a rendezvény szelleméhez illő feladatokkal, történésekkel, melyek fő célja az ismerkedés és a szimpatizáló párok egymásra találása. A verses estékre magaddal hozhatod kedvenc köteteidet, ha szívesen felolvasnál azokból. A versekről és azok érzelemvilágáról is beszélgetünk, illetve, hogy kiből milyen gondolatokat, érzelmeket vált ki egy-egy mű. A verses est végén az egymással kölcsönösen szimpatizálók megkaphatják egymás elérhetőségét és már szervezhetik is a randit.

A Szingli Activity lehet zárt-, és szabadtéri rendezvény is az évszak és a lehetőségek függvényében. Az adott esemény pontos leírása, helyszíne és a várható program minden esetben az eseménynaptárban szerepel.

„Csak egy mozdulat műve volt és ott helyben beleszerettem” –mondja az egyik résztvevőnk az egyik activityt követően. A Szingli Activity egyike a legkedveltebb randi-előkészítő programjainknak. Itt valóban megmutatkoznak az emberi stílusjegyek és reakciók, melynek köszönhetően nagyon jó hangulat is övezi ezen programot. Féktelen verseny az idővel... Húznia kell egy kártyát, fordítsa a homokórát... és máris indulhat a heves magyarázás, őrült mutogatás, eszelős rajzolás - kezek, lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugodtan! Ez az Activity! Igyekszünk minden esetben meghívni egy érdemi személyt erre a programra akár egy pantomim művészt, vagy akár egy rajzművészt is, hogy erősíthessék a csapatokat és persze a rendezvénymester a személyes beszélgetésekről és a résztvevők aktivitásáról is gondoskodik a rendezvény szelleméhez illő feladatokkal, történésekkel, melyek fő célja az ismerkedés és a szimpatizáló párok egymásra találása. Az activity végén az egymással kölcsönösen szimpatizálók megkaphatják egymás elérhetőségét és már szervezhetik is a randit.

A Monopoly játékest lehet zárt-, és szabadtéri rendezvény is az évszak és a lehetőségek függvényében. Az adott esemény pontos leírása, helyszíne és a várható program minden esetben az eseménynaptárban szerepel.

A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni vagy bérelni egészen addig, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz nem jut. Hódítson ügyességével és pénzügyi érzékével nyerje el egy szimpatikus partner tetszését. Igyekszünk minden esetben meghívni egy érdemi személyt erre a programra akár egy pénzügyi szakembert, vagy esetleg egy neves befektetőt, ingatlanbecslőt is, hogy szakmailag is színes, élvezetes legyen a játék. A rendezvénymester a személyes beszélgetésekről és a résztvevők aktivitásáról is gondoskodik a rendezvény szelleméhez illő feladatokkal, történésekkel, melyek fő célja az ismerkedés és a szimpatizáló párok egymásra találása. A játék végén az egymással kölcsönösen szimpatizálók megkaphatják egymás elérhetőségét és már szervezhetik is a randit.

Kapcsolódó tartalmak