Randiszervezés

Az eddig ismert társkereső oldalak - többek között - egyik nagy hibája a különféle biztosítékok hiánya. Például, lebeszélhet ugyan ott egy randit a társra vágyó felhasználó szíve választottjával, de semmi biztosíték nincs arra, hogy a másik fél valóban ott lesz –e azon az ominózus randin, az pedig szintén lutri, hogy azzal a személlyel fog-e vajon a valóságban is találkozni, akiről képeket látott adott társkereső oldalon?

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva és a valóban társra vágyó regisztráltjaink számára számos biztonságot adó szolgáltatást és funkciót kidolgoztunk, melyek közül egyik ilyen a randiszervezés is.

Miért jó igénybe venni?

- Egyrészt, mert aki bátortalanabb kissé, vagy nehezen viseli az elutasításokat, azoknak levesszük ezt a terhet a válláról, és leegyeztetjük a randit helyette. Így nem kell szégyenkeznie az esetleges kikosarazások következtében.

- Sokkal nagyobb az esély arra (ha minősített tagot választott), hogy az illető valóban el is jön a randira, hiszen Irodavezetőnk már folytatott vele személyes beszélgetést, megismertük őt és tudja, hogy az ő érdekeit szem előtt tartva segítjük céljai elérésében, hogy megtalálhassa a számára legmegfelelőbb társat.

- Felépítjük Önt választottja előtt, illetve minősített tagjaink esetében 100%-ban garantálni tudjuk, hogy adott profil mögött valóságban is az felhasználó található, akit a profil bemutat. A minősített tagok mellett fotógaranciát is vállalunk. Azon fotókat, melyeket mi készítettünk a felhasználókról, ellátjuk egy kis fotógarancia ikonnal/vízjellel, ezzel is garantálva, hogy az adott profilon a későbbiek folyamán nem lett lecserélve a fénykép.

- Ha hölgy szeretne ismerkedni egy fiatalemberrel (mely esetben nem illik kezdeményezni, esetleg még bátortalan is a hölgy), szintén jól jöhet a segítségünk.

- Nem csak a találkozót szervezzük meg, esetleg kiválasztva a helyszínt is, de az adott randi egészen eltérő is lehet a szokványostól.

- A randi előtt tanácsokat, javaslatokat adunk az öltözködésről, a viselkedésről, a mozdulatok és gesztusok jelentőségéről, felhívjuk figyelmét választottját érintő kérdésekre, pl. hogyan járhat a kedvében és mi az, amit semmiképp ne tegyen…

Extrém helyszínek is szóba jöhetnek és ezeken a helyszíneken a történéseket is befolyásolhatjuk. Például megjelenhet egy óriási rózsacsokorral egy öltönyös kifutófiú, de egy pincér is hozhat egy szál vörös rózsát ezüsttálcán.