Regisztrációs szabályzat

Bevezető

A www.lovestories.hu (a továbbiakban: Honlap) név alatt elérhető internetes oldalakat az LoveStories Company Kft.(székhely: 1148 Budapest, Angol utca 43,, cégjegyzékszám: 01-09-193983, a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti és szolgáltatja.

Név: LoveStories Company Kft.
Székhely: 1148 Budapest, Angol utca 43. 
Adószám: 24871592-2-42
Közösségi adószám: HU24871592
Cégjegyzékszám: 01-09-193983, nyilvántartja a Budapest Környéki Törvényszék
Kamarai nyilvántartási szám:
Kamara megnevezése: Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Vezető tisztségviselője: Balogh Zoltán
Bankszámlaszám: 10404072-50526653-87571002 
Telefonszám: 
Fax: 
E-mail: lovestories[kukac]lovestories.hu
Honlap: www.lovestories.hu

Adatkezelési nyilvántartási számai: NAIH-73523/2014., NAIH-73524/2014., NAIH-73569/2014., NAIH-73571/2014., NAIH-73574/2014., NAIH-73575/2014., NAIH-73570/2014., NAIH-73572/2014., NAIH-73573/2014., NAIH-73576/2014., NAIH-76017/2014., NAIH-76018/2014.

A Szolgáltató által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy Ön (a továbbiakban: Felhasználó) előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen Regisztrációs szabályzatot, a Használati feltételeket, az Adatvédelmi nyilatkozat és a Jogi nyilatkozat tartalmát, valamint, amennyiben regisztrációt kezdeményez, a regisztráció típusára vonatkozó Díjszabási- és Fizetési feltételeket. A Honlap és annak funkcióinak működéséről a Felhasználói útmutatóban tájékozódhat. Regisztráció esetén szerződés, illetve szerződéses jogviszony jön létre Ön és a Szolgáltató között, melyet teljes terjedelmében a Szerződési feltételekben olvashat.

A Honlapra történő regisztráció minden esetben önkéntes. A Felhasználói regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy a fent felsorolt valamennyi nyilatkozatban és szabályzatban foglalt rendelkezéseket, feltételeket megismerte és magára nézve ezeket kötelezően elfogadja. A Felhasználó a Honlapot az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak megtartásával szabadon és ingyenesen látogathatja anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megadna. A Szolgáltató azonban a Honlapról elérhető bizonyos funkciók és/vagy szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz, illetve egyéb díjak megfizetéséhez is köti/heti, egyes szolgáltatásoknak külön díjat szabhat meg.

Figyelem: A Szolgáltató megkülönbözteti a webes funkciókat a hozzájuk kapcsolódó, vagy önálló szolgáltatásoktól, ezért az általános használathoz tartozó tagsági díj nem feltétlen tartalmazza a szolgáltatások díját.

Kérjük, a fent felsorolt dokumentumokat figyelmesen olvassa el a regisztráció megkezdése előtt, mivel valamennyi dokumentum tartalmát a regisztrációval elfogadja, és elismeri.

Általános rendelkezések

1., Ön, mint Felhasználó a LoveStoriesTM rendszerébe történő Felhasználói regisztráció alkalmával, ráutaló magatartással a fenti rendelkezéseket elfogadja, azokkal egyetért. (A regisztráció csak abban az esetben valósul meg, ha Ön kipipálással - lásd chekbox - kifejezetten jelzi, hogy elolvasta és megértette Regisztrációs szabályzatunkat és a hozzá kapcsolódó dokumentumokat, valamint azokat magára nézve kötelezően elfogadja. Biztonsági okokból egy e-mailben kiküldött megerősítő linken keresztül is vissza kell igazolnia regisztrációjának valósságát. Ellenkező esetben a regisztrációs kísérletet elveti a rendszer, azt nem rögzíti.)

2., Ön felhasználóként az alábbi minősítésekben regisztrálhat:

a,) Minősített tagi regisztráció (ajánlott)
Vállal egy diszkrét, kötetlen, személyes beszélgetést irodáink egyikében, ezáltal megbízható tagi minősítést kap és jelentős díjkedvezménnyel regisztrálhat a LoveStoriesTM rendszerébe. A regisztráció során, kötelezően időpontot kell foglalnia irodáink egyikében.

b,) Minősítés nélküli tagi regisztráció
Nem vállalja a kötetlen beszélgetést, így nem kap megbízhatósági minősítést és árengedményt sem, azonban ettől függetlenül az internetes rendszert teljes mértékben, 100%-osan használhatja.

c.) Inkognitó tagi regisztráció
Nem kötelező elárulnia nevét, és közzétenni fényképét. Ez a regisztráció-típus kizárólag személyes elbeszélgetéssel és készpénzes irodai tagdíj-befizetéssel, előre történő banki átutalással, vagy PayPal fizetéssel aktiválható. Az adatlapon szereplő, a külsőre és egyéb adottságokra, szokásokra vonatkozó adatoknak viszont helytállónak kell lenniük.

d.) Irodai tag (az interneten nem lesz látható) A regisztráció során, kötelezően időpontot kell foglalnia irodáink egyikében. Az adatok megadása az irodai állományba vételhez szükséges. Az interneten nem lesznek láthatóak adatai. Kizárólag direkt módon közvetítünk számára partnereket, személyes megegyezés alapján.

3., Használati feltételek

Ön az internetes felületeinket bizonyos feltételek betartása mellett használhatja, melyek a Használati feltételekben kerültek rögzítésre. Kérjük, figyelmesen olvassa el, hiszen regisztrációjával elfogadja annak tartalmát!

4., Díjszabás

Aktuális és vonatkozó díjszabásainkat a Díjszabási mellékletben a [Díjszabás] menüpont alatt találhatja meg, illetve ezekről a regisztráció során is tájékozódhat, és ki is választhatja az Önnek legmegfelelőbbet. Külön díj ellenében kiemelés, illetve VIP tagság is váltható, de ezek természetesen nem kötelezőek.

A szolgáltató a Díjszabásainak változtatási jogát fenntartja!

5., Funkciók, szolgáltatások

Az igénybe vehető funkciókról és szolgáltatásokról, ide vonatkozó menüpontjaink alatt tájékozódhat.

6., Záró rendelkezések

A Regisztrációs szabályzat elfogadásával a Felhasználó nyilatkozik, hogy az ebben megnevezett dokumentumok, nyilatkozatok tartalmát megismerte és azokat regisztrációja megszűnéséig magára nézve kötelezően elfogadja.
A Regisztrációs szabályzat elfogadása a regisztrációs űrlapon elhelyezett chekbox-ban elhelyezett pipával történik.

Kapcsolódó tartalmak