Rendszerünkről dióhéjban

Szeretné megtalálni élete párját? Esetleg baráti-, élettársi-, vagy egy könnyedebb szabadidő partneri-, illetve egyéb kapcsolatot keres? Nos, a LoveStoriesTM megoldást jelenthet az Ön számára.

A nagy arányban leinformált ügyfeleink száma, és a velük való személyes kapcsolatfelvétel jelentős mértékben hozzájárul rendszerünk megbízhatóságához, és jó eséllyel kiszűri a magukról valótlant állító, megbízhatatlan regisztrálókat is.

A regisztráció során Ön döntheti el, hogy minősített, azaz leinformált, megbízható tagként kíván csatlakozni a LoveStoriesTM rendszeréhez, vagy minősítés nélkül szeretne regisztrálni.

Az akciós időszakban regisztrálók két hónapon keresztül díjmentesen használhatják a LoveStoriesTM rendszerét.

A díjmentes időszak végén etikusan a felhasználó dönthet, hogy a továbbiakban (már díj ellenében) kívánja -e tovább használni rendszerünket. Automatikusan semmiféle számlát nem küldünk ki és nem generál le a rendszer.


Mit jelent a minősítés és leinformálás?

A csatlakozó ügyfél a regisztráció során kiválaszthatja egyik irodánkat (amely hozzá legközelebb esik, vagy a legszimpatikusabb számára), ahová személyesen is be tud fáradni egy diszkrét, kötetlen beszélgetésre.

Az időpontot otthonról, kényelmesen foglalhatja le rendszerünkön keresztül. Ez a személyes kapcsolat már visszaigazolja, hogy a regisztráció mögött valós ember áll, és a regisztráció során rögzített adatok a valóságnak megfelelnek.

Egyéb visszaigazoló referenciák

Rendszerünkben az ügyfelek egy–egy levélváltást, illetve személyes találkozót követően minősíthetik egymást benyomásaik alapján. Ezek a benyomások, visszajelzések igazolják egy adott tag megbízhatóságát, komolyságát. A minősítést egy egyedileg programozott, automatizált rendszer biztosítja, melynek működése a tagok egymással szembeni tapasztalatain alapul.

Adatvédelem

A LoveStoriesTM megkülönböztetett figyelemmel kezeli az adatvédelemmel kapcsolatos vonatkozó magyar jogszabályi- és az adatvédelmi biztos által közzétett hatályos előírásokat, és a teljesség igényével minden körülmények között betartja azokat. Ld.: Adatvédelmi nyilatkozat

Online és egyéb funkciók, lehetőségek

Rendszerünk webes és egyéb lehetőségei közül a teljesség igénye nélkül az alábbiakban kiemelünk párat (megközelítőleg sem az összeset), amelyek segítik Önt döntésében regisztrációja kapcsán.

Élő randi kezdeményezése

Nehezen kezdeményez élőben? Nehezen nyílik meg mások előtt? Vagy csak így könnyebb, mint egyéb módon…? Akkor ezt a funkciót Önnek találtuk ki. Ön automatizmusunk segítségével kezdeményezhet egy valós randit azzal, aki annyira megtetszett Önnek, hogy életben is szeretné látni, beszélgetni vele, stb. Ön megad a rendszer segítségével 3 időpontot, 3 helyszínnel, és az Ön által tervezett programokkal, majd elküldi a meghívót. A meghívó címzettje az Ön adatlapjának megtekintését követően eldönti, hogy szeretne e Önnel találkozni. Partnere a kapott meghívó alapján kiválasztja a számára legszimpatikusabb programot, vagy javasolhat más programot, más időponttal, esetleg az adott programot más időponttal. Amint mindketten elfogadtak egy időpontot egy eseménnyel, létrejön mindkettejük randinaptárában egy randiidőpont. 24 órával a találkozó előtt még bármelyik fél lemondhatja a randit, de ekkor negatív minősítést kap a rendszertől. A találkozó időpontját követően pedig jellemeznie kell partnerét, ami meg fog jelenni randivéleményei között. A partnere adatlapján ezt a minősítést mások is megtekinthetnek. Természetesen ezt a jellemzést partnere is elkészíti Önről, továbbá egy 10-es skálán értékeli a teljes randit, összességében hogyan érezte magát, milyen volt a benyomása.

Videós bemutatkozó rendszer

Adatlapja mellé a LoveStoriesTM felületén feltöltheti a saját maga által, vagy általunk elkészített bemutatkozó video-kisfilmjét is. A minőség és a pozitív visszaigazolások megtartása érdekében érdemes kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni ezen anyag elkészítésére. Hogyan? Ne egy egyszerűen felmondott bemutatkozó szöveg legyen kamera előtt, hanem egy valós képet adó, zenei betétekkel és életjelenetekkel átszőtt átfogó kisfilm az életéről. A bemutatkozó szöveg alá érdemes bevágni egy az Ön életviteléhez, habitusához illő zenei aláfestést, mely a bemutatkozó szöveg alatt elhalkul. A kisfilmet érdemes hétköznapjainak jeleneteivel is tarkítani, képjeleneteket is bevágni a kisfilmbe (pl.: képsorokat, ahogyan kerékpározik szabadidejében vagy épp részt vesz egy edzésen, képeket a munkájáról, hobbijáról, különleges kedvteléséről stb.). A filmet irodáink segítségével is el tudja készíttetni külön szolgáltatásként. A kisfilm által egy valóban reális képet kaphat Önről és életéről az érdeklődő.

Hangos bemutatkozó

A rendszerbe hang alapú (MP3) bemutatkozó tölthető fel az adatlap mellé.

Kapcsolatfelvételi adatok kikérése

Írásbeli beleegyezés esetén, ehhez hozzájáruló tagokról közvetlen kapcsolatfelvételi információk is lekérhetők a rendszerből (pl. mobil és/vagy vezetékes telefonszám, e-mail cím). A lekérésről értesítést kap az adott ügyfél és az iroda is, amelyhez tartozik.

Összeillünk funkció

A rendszer a kitöltött adatlapok válaszai alapján százalékos összeillőségi vizsgálatot készít egyrészt értékrend, másrészt a partnerrel szemben támasztott igények, elvárások szerint. A Felhasználó kérdésekre adott válaszai, a partnerével szemben támasztott elvárások listája, illetve az összeillőségi vizsgálat eredménye megtekinthető és összehasonlítható.

Szinasztria

A tagok számára - külön díj ellenében - lehetőség nyílik metafizikai, asztrológiai, tudományos alapú párkapcsolati, összeillőségi elemzés kérésére is.

Kép-, videó megtekintési beállítások

Az erotikus tartalmú képekre 18-as karika kerül. Ezek nem láthatóak addig, míg a látogató nem nyilatkozik nagykorúságáról. A megtekintést lehet engedélyezni korlátlanul bárkinek, csak regisztrált tagok számára, vagy engedélykéréssel.

Személyi tanácsadók (MENTOR)

10-25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadóink teljes diszkrécióval várják megkeresését, legyen szó párkapcsolati, kérdésekről, krízishelyzetekről, lelki problémákról, egyéb gondokról. Munkatársaink személyesen, telefonon, Skype-on, Msn-en és a LoveStoriesTM belső rendszerében is elérhetőek.

Szakmai tanácsadók

Online rendszerünkön keresztül tapasztalt szak-munkatársak (pszichológusok, pszichiáterek, orvosok, kineziológusok, szexológusok, asztrológusok stb.) állnak ügyfeleink rendelkezésére, akik a feltett kérdésekre, igény szerint publikus vagy akár privát formában is válaszolnak. Szakértőink időpont-egyeztetést követően személyesen is felkereshetőek.

Személyre szabott partnerajánló rendszer

Leendő partnerével szemben támasztott elvárásai, igényei alapján konkrét kapcsolatlistát állítunk össze Önnek, akár online rendszerünkön keresztül, akár irodáinkban. A listán szereplő tagokkal így azonnal fel is veheti a kapcsolatot.

Oktatóanyagok a társkereséshez

Mit hogyan tegyen, mit ne tegyen? Milyen bemutatkozó szöveget, milyen képeket, video-anyagot használjon, milyeneket ne? Hogyan öltözködjön, hogyan szervezze meg az első találkozót partnerével? - Ha bizonytalan magában, vagy extrém elképzelése van, esetleg szeretné elkápráztatni választottját, irodáink akár a randi teljes megszervezését és lebonyolítását is vállalják.

Inkognitó tagság

Amennyiben Ön titokban szeretné tartani saját kilétét, úgy nem kell megadnia teljes nevét az irodánk számára sem, és fotóit sem kell közzé tennie amennyiben nem szeretné, csupán valós jellemzőit és elvárásait kell rögzítenie rendszerünkben. (Az inkognitó tagság csak irodáink egyikének személyes felkeresésével aktiválható a tagsági díj készpénzes befizetésével.) Ez a regisztráció-típus az előregisztrációs időszakban NEM vehető igénybe!

Fórum extra

A funkció lehetőséget biztosít akár kínos kérdések megválaszolására, igény szerint anonim formában is.

Blog funkció

Ügyfeleinknek lehetősége van saját blog írására, képcsatolási lehetőséggel egybekötve.

Kapcsolataim funkció

Rendszerezheti az Önnel kapcsolatba lépett partnereket (ismerem, beszéltem már vele, leveleztem már vele, találkoztunk, kedvencem, szimpatikus, Lehetséges nagy Ő-k).

Valós idejű üzenetküldés

Online tagjaink a chat funkció használatával valós időben beszélgethetnek egymással.

Hangüzenet küldése

Amennyiben számítógépe rendelkezik mikrofonnal, hangüzenetet rögzíthet rendszerünkben, melyet elküldhet az adott partnernek, aki üzenetét ezt követően bármikor meghallgathatja. E funkció hasonlít az otthoni üzenetrögzítő-, vagy a mobiltelefon hangpostafiókjának működéséhez.

Társra találtam funkció

Amennyiben sikerrel megtalálta azt a kapcsolatot, amelyet keresett, megjelölheti a szerencsés felhasználót, és ha Ő is visszaigazolja, akkor sikertörténetüket közösen írhatják meg, együtt szerkeszthetik, fotókkal tarkítva formálhatják egy történetté, a rendszerben mindketten hozzáférnek szerkesztési jogosultsággal. Mikor mindketten véglegesítik, onnantól a történet nem szerkeszthető. Adatlapjaikon ebben az esetben megjelenik a „Rendszerünkben már egyszer/többször társra talált!” felirat. Amennyiben kapcsolatuk mégsem állja ki az idők próbáját, a következő szöveg is megjelenik kiegészítésként: „ ,de jelenleg újból szingli”. Azon ügyfeleink számára, akik hozzájárulnak párkapcsolat-keresésük kisfilmes rögzítéséhez, illetve igénylik ezt a szolgáltatást, itt közzé teszünk egy összevágott kisfilmet a randiktól a kapcsolat kialakulásáig.

Kapcsolódó tartalmak