Személyi mentor

Mentor munkatársainkat specialisták és szakértők bevonásával folyamatosan képezzük, hogy mentoráltjainknak megoldás értékű segítséggel szolgálhassanak az élet valamennyi területén.

Regisztrált felhasználóink igénybe vehetnek mentori segítséget egy személyi tanácsadó/mentor közreműködésével, de ha igény merül fel, közvetlenül is konzultálhatnak az adott téma szakemberével.

Amennyiben kevésnek bizonyul a beszélgetés és a szaktanácsadás, arra is van mód, hogy a szakember gyakorlati segítséget nyújtson önnek. Például, ha ön félénk, és nem mer megszólítani hölgyeket, munkatársunk elkíséri egy ismerkedési helyszínre és közvetlenül instrukciókat ad, sőt meg is mutathatja, hogyan vegye fel a kapcsolatot sikeresen hölgyekkel, és hogyan lépjen tovább egy randi irányába. Az építő célú gyakorlatok helyszíne lehet akár a nyílt utca, vagy szórakozóhely, pláza, kávézó, de a postán, áruházakban, különféle boltokban, sőt, akár orvosi rendelő várakozójában is lehet ismerkedni a megfelelő módon. Valamennyi élethelyzet adta helyszín alkalmas lehet az ismerkedésre, bármerre is sodorják napi teendői. Tehát, ha önnek nincs párja, az egyáltalán nem ok a csüggedésre.

Öltözködési tanácsadónk és divattervezőnk elkísérheti Önt ruhát választani/vásárolni. Párkapcsolati trénerünk pedig segít megtalálni a helyes utat a viselkedésben, tettekben és gondolkodásban.

Aki nagyon elkeseredett pszichológusunkhoz is fordulhat, de életút tanácsadással is szolgálhat több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező asztrológus munkatársunk. A személyre szabott sorsfeltárás és iránymutatás már több száz ügyfélnek jelentett egy életre szóló megoldást. A mintegy 80 oldalas írott anyag és a 4-6 órás hanganyag, plusz a szakértővel folytatott beszélgetés tényleges megoldást hoz.

Viszont, ha ön csak szívét szeretné kiönteni, találkozhat olyan munkatársunkkal, akinek elmondhatja élete fájdalmait, panaszát, aki javaslatokkal szolgálhat a megoldás felé vezető úton.

Mentori szolgáltatásunkat irodáinkban igényelheti regisztrációt követően, illetve szívesen fogadjuk megkeresését az info[kukac]lovestories.hu e-mail címen.

Kapcsolódó tartalmak