Szolgáltalások

MENTOR a társkeresésben

Foglaljon rendszerünkben időpontot, és igényeljen személyi MENTORT-t! Munkatársunk segíti az Ön útját a társkeresésben. (Minősített tagoknak ingyenes, havi egy alkalommal)

Különdíjas online szolgáltatások

Kiemelés

A találati listában a rákeresésnek megfelelően kiemelt színnel jelenik meg, így nagyobb eséllyel figyelnek fel Önre, és így több levelet is kaphat.

Előre helyezés

Ebben az esetben nem csupán kiemelt színnel jelenik meg a találati listákban, hanem a lista elejére is kerül abban az esetben is, ha az adott keres rendezési paramétereknek nem felel. Így a kereső fél az nagy eséllyel az elsők között fogja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ha egyszerre többen is igénylik a szolgáltatást, a lista sorrendje az igénylés időpontja szerint alakul. Legfrissebb legfelül!

VIP tagság

A VIP tagok a kezdőlapon kiemelten jelennek meg, illetve minden esetben a keresőlisták elejére kerülnek. A Kiemeltek és az előre helyezettek elé, ha a keresések szerint a felhasználó által megadott van megfelelő VIP tag. A VIP tagok egymáshoz képest az igénylés sorrendjében jelennek meg. Legfrissebb legfelül! (A VIP tagdág lehet ¼ éves – bronze, ½ éves – silver, ¾ éves – gold, 1 éves - platinum)

Szakértő kérdezése

Adott témában kérdezheti internetes felületünkön az ott megtalálható szakértőket. Elküldi kérdését, melyet virtuális pénztárcájából tud fedezni. Ezt követően a szakértő válaszol. A választ kérheti publikusan, illetve titkosan is, melyet a titkosság esetén e-mailbankap meg, illetve a postafiókjában is olvashatja. Egy reflektációt ezek után még elküldhet a szakértőnek, és fogadhat tőle még egy választ. További kérdések külön kédezésnek felelnek meg. Ekkor a szolgáltatás ellenértéke ismételten levonásra kerül virtuális pénztárcájából.

Figyelem! Az online különdíjas szolgáltatásokhoz az igénylés előtt rendelkeznie kell megfeleő fedezetet nyújtó belső egyenleggel! (virtuális pénztárca)

Különdíjas offline szolgáltatások

Irodában regisztrált, komoly kapcsolatokat kereső, leinformálható ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel Ön személyesen is befáradhat irodáink egyikébe, ahol leinformált, megbízható irodai tagok közvetlen elérhetőségét tudjuk megadni azonnal. (Természetesen, csak az irodai tagok beleegyezésével! - Foglaljon időpontot automatizált rendszerünkben! -regisztrált tagok számára díjmentes)

Személyre szabott segítség?

Ezt a szolgáltatást ugyan a internetes rendszerük is ellátja egy automatizált kiválasztási szűréssel, de irodai munkatársunk egyéb, emberi tényezőket is figyelembe tud venni az adatokon kívül. Ezt kérheti személyesen, vagy rendszerünkön keresztül is. (Foglaljon időpontot automatizált rendszerünkeben!)

Rrandi-szervezés (személyes, irodai, külső helyszíni)

Átvállaljuk randija megszervezését, ha nem meri, vagy fizikálisan nem tudja felvenni a kiválasztott partnerrel a kapcsolatot, vagy valami nagyon extra randit szeretne feledhetetlen élményekkel.

Saját rendezvények szervezése

A társra találás és az önfeledt kikapcsolódás illrtve egy-egy kellemes délután (nap, hétvége este) eltöltése erdekében szervezünk játékos rendezvényeket, baráti összejöveteleket, sétahajós gyertyafényes vacsorákat, álomrandi vetélkedőket stb.

Rendezvényszervezés (személyes, irodai, külső helyszíni)

Esküvők, Party-k, fogadások, rendezvények, konferenciák stb. szervezését is vállaljuk

Videókészítés (személyes , irodai, külső helyszíni)

Igény szerint minőségi videós bemutatkozó filmet készítünk tagjaink számára melyeket feltölthetnek saját adatlapjuk mellé, de egyéb rendezvényeken is vállaljuk videófilmek készítését.

Fotózás (személyes, irodai, külső helyszíni)

Igény szerint minőségi fotókat készítünk tagjaink számára, hogy adatlapjaikon a legelőnyösebb oldalukat mutathassák, de komplett portfóliók készítésére is van lehetőség. Fotózást egyéb és külsős rendezvényeken is vállalunk.

Személyes tanácsadás, lelkisegély

Gondjait, problémáit megoszthatja velünk, amellyel(ekkel) szembesül/t partnerkeresése kapcsán. Azt elemezzük, mi miért történt/hetett és javaslatot teszünk a továbbiakat illetően.

Kapcsolódó tartalmak