Üzleteljen a legjobbal!

A LoveStories csatlakozó franchise átvevő partnerei nem pénzügyi befektetők, hanem olyan elkötelezett magánszemélyek, akik amellett, hogy a kapcsolatteremtő iroda elindításához szükséges tőkével rendelkeznek, készek részt venni rendszerünk napi működtetésében, működésében, üzemeltetésében. Ismerik a rendszerünk valamennyi működési folyamatát, emellett a helyi közösség életében történő személyes részvételükkel is erősítik a LoveStories rendszerét. A leendő franchise partnerek ezért időközönként bizonyos rendszerességgel vezetői tréning során bizonyítják rátermettségüket, elkötelezettségüket, és hogy partnerré válásukat követően is napi szinten aktív részesei a területi-, a központi irodai- és az on-line munkának.

Rendszerünk sajátosságait illetően mind a felhasználók számára, mind pedig üzleti partnereink számára kiemelkedő lehetőségeket biztosít.

Kuriózumnak számít társkereső rendszerek kapcsán az internetes weboldal többnyelvűsége. A különböző földrészeken és különböző nyelveken beszélő szinglik kommunikációja és az internetes felületeink offline irodákkal való összekapcsolása.

Vegyünk egy példát: …ha egy magyar fiatalember szeretne például egy ukrán hölgyet megismerni, akkor a rendszerben rá is kereshet, és nyelvi egyezőség esetén fel is veheti vele a kapcsolatot, de igénybe veheti az ukrán irodánk munkatársainak a segítségét is.

Rendszerünk kidolgozását egy társközvetítő iroda mintegy 25 évnyi üzemeltetési tapasztalata- és 13 évnyi kutatómunka alapozta meg.

Szakértőinknek köszönhetően számos párkapcsolati, öltözködési és lelki problémák megoldásában is segítséget kérhetnek ügyfeleink. Ha kell felépítjük magát az embert fizikális gyakorlatokkal (hogyan szólítson meg valakit, hogyan kezdeményezzen biztonsággal randit akár az utcán), de a ruhavásárlásban is segíthetünk, ahová divattervező munkatársunk is elkísérheti. Fodrászaink sztájlisztjaink szívesen felkészítik az adott ügyfelet egy randira és viselkedési tanácsokkal is ellátjuk az ezt igénylőket.

Magát a randit is megszervezhetjük, ami rendhagyó és minden szokástól eltérő, emlékezetes esemény is lehet, melyet nagy gondossággal és odafigyeléssel terveznek meg munkatársaink.

Rendezvényeink és játékaink, fizikális vetélkedőink a párra találást és a párkapcsolatok megtartását szolgálják, melyeknek sok esetben egy álomrandi a fődíja.

A Profi bemutatkozó kisfilmeket HD minőségben készítjük el társkeresőinkkel, melyek az irodáink várakozó helyiségeiben folyamatos lejátszás alatt vannak egy falra szerelt led-tv-n, és az internetes profilokban is megtekinthetőek az internetes felületeinken.

Természetesen a teljesség igénye nélkül említettünk meg most néhány lehetőséget, de számos egyéb megoldásainkkal is találkozhat a felhasználó.

Irodanyitó partnereink számára is egy színes napi életet biztosítunk az ellátandó feladatok tükrében, mely mellé kiemelkedő profit is társul.

Amennyiben szeretne Ön is hálózatunkhoz csatlakozni, és üzemeltetni egy társközvetítő irodát, kérjük, tekintse meg információs anyagainkat, illetve jelentkezzen további információkért egy űrlap kitöltésével. Az online adatlapot itt-, vagy a fejlécben a FRANCHISE csatlakozás/ Csatlakozási kérelem menüpontra kattintva érheti el.


 

Kapcsolódó tartalmak